Wpis z mikrobloga

@OscarGoldman: wykopki: ugabuga baby leco na wygląd, a ja biedny 2/10

też wykopki: hihihi supermodelka, hihihih miss kenii, hihihihi bezdomny spawacz

@Cadfael: Uga buga, jakbyś nie tworzyła narrację pod swoją tezę, to byś nie udawała głupiej (lub nią nie była).

Nie trzeba długo siedzieć na wypoku, żeby wiedzieć, że narracja o wyglądzie dotyczy tylko krajowych mężczyzn, którzy nie są na tyle egzotyczni, aby mogło to przysłonić ich brak
  • Odpowiedz
@Cadfael: Pewnie nie zawsze, ale jak nawiązujesz do wykopowej narracji, to mówi ona o tych kobietach, dla których chodzi tylko o to.

Nie wiem ile byś musiała zrobić fikołków, aby próbować przekonać innych, że nie istnieją laski, które wybiorą brzydkiego pastucha 2/10 ze wschodu (w gratisie ze z------m charakterem) ponad zwykłego Mirka 5/10.
  • Odpowiedz
Nie wiem ile byś musiała zrobić fikołków, aby próbować przekonać innych, że nie istnieją laski, które wybiorą brzydkiego pastucha 2/10 ze wschodu

@Shea_99: prawda jest taka, że to po prostu wy, przegrywy, wygladacie gorzej od takiego pastucha (w gratisie ze z------m charakterem)

zwykłego Mirka 5/10

5/10 to wy jesteście w swojej wyobraźni
  • Odpowiedz
prawda jest taka, że to po prostu wy, przegrywy, wygladacie gorzej od takiego pastucha (w gratisie ze z------m charakterem)

@Cadfael: xDDD

No okej, skoro wybrałaś jednak fikołki to sobie je rób, ja się w twoim clownworld babrać nie zamierzam. Pozdro.
  • Odpowiedz
wykopki: ugabuga baby leco na wygląd, a ja biedny 2/10

też wykopki: hihihi supermodelka, hihihih miss kenii, hihihihi bezdomny spawacz

@Cadfael: zapomniałaś, że to zakompleksione toksyczne jednostki liżące cipkę na ekranie monitora
  • Odpowiedz
@Shea_99: bo wiesz, że zostaniesz zaorany

Odpowiedz

@Cadfael: Widzę na każdym polu stwarzasz sobie swoją własną narrację, w którą potem ślepo wierzysz xD Szczerze? Nic dziwnego patrząc na twoją "aktywność" i poziom frustracji jaki w nich prezentujesz, taki sposób zbudowania własnego świata i schowania się przez rzeczywistością jest całkiem zrozumiały.

Ale nie martw się, nie boje się twojego wyimaginowanego zaorania, bo oboje doskonale wiemy, że jedyne co prezentujesz
  • Odpowiedz