Aktywne Wpisy

lubie-sernik +102
Nie wiem co mam robić... W sobotę mam płynąć na wyspę Kho Pi Pi, ale od dwóch dni non stop pada deszcz. I to nie taki zwykły deszcz, tylko jest ulewa.
Jak sprawdzam pogodę to w kolejne dni też ma ciągle padać. To bez sensu płynąć na wyspę, ale z drugiej strony co mam robić... Przecież nie będę siedział w Ao Nang dwa tygodnie.
Codziennie na śniadania chodzę do takiej fajnej restauracji.
Jak sprawdzam pogodę to w kolejne dni też ma ciągle padać. To bez sensu płynąć na wyspę, ale z drugiej strony co mam robić... Przecież nie będę siedział w Ao Nang dwa tygodnie.
Codziennie na śniadania chodzę do takiej fajnej restauracji.
źródło: IMG_20260702_234516
Pobierz
Ukiss +76
W piłkarskiej Ekstraklasie nigdy nie występowała drużyna z województwa lubuskiego.
To jedyne takie województwo. Choć liczy milion mieszkańców i znajdują się tu duże miasta jak Zielona Góra czy Gorzów Wielkopolski, futbol zawsze był tu w cieniu żużla.
To właśnie żużel rządzi sercami lubuskich kibiców. Derby Falubazu z gorzowską Stalą elektryzują całe województwo - zupełnie odwrotnie niż mecze ligowej piłki nożnej, które nie budzą większych emocji.
W
To jedyne takie województwo. Choć liczy milion mieszkańców i znajdują się tu duże miasta jak Zielona Góra czy Gorzów Wielkopolski, futbol zawsze był tu w cieniu żużla.
To właśnie żużel rządzi sercami lubuskich kibiców. Derby Falubazu z gorzowską Stalą elektryzują całe województwo - zupełnie odwrotnie niż mecze ligowej piłki nożnej, które nie budzą większych emocji.
W

Zakopiańska/Brożka/Tischnera, ta kamera na światłach 'Red Light' łapie wszystko bez wyjątku? Zagapiłem się i 99% że żółte zmieniło mi się na czerwone w momencie przejazdu. 100% że będzie mandat to działa z automatu czy jest szansa że nie wyrabiają z mandatami, wnioskami itp? ( ͡° ͜ʖ ͡°) pierwszy mandat w życiu będzie po 15 latach i 150k , punkty nie bolą bo zero ale 5 stówek przez głupotę już tak :/
#krakow #samochody #samochod #mandat #motoryzacja
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt
sprawdziłem już opcje i raczej skłaniam się albo do wzięcia tych 15 pkt i 5 stówek bo generalnie nie łamię przepisów (choc wtedy juz nigdy nie przejade na zielonej strzałce :p) albo przypomnę sobie, ze autem kierował dziadek. A najchętnie mama która nie jezdzi, tylko zastanawiam się czy tam realnie ktoś porównuje zdjęcie które wykonali do wskazanej osoby? inną płeć albo 50 lat roznicy wieku
Jeżdżę tamtędy dość często, zdarzyło dawno sie wjechać na pomarańczowym i cisza, odpukać.