Wpis z mikrobloga

@trgf: Dobrze wiesz że ten obrazek to kłamstwo, historia Węgrów jest zasrana buntami i chamskimi odzywkami do wszystkich 'wielkich braci' co wchodzili na ich teren. Nawet współcześnie ten obrazek nie pasuje, bo to Chińczycy mają tam więcej do gadania niż ruski, a i z Europą pod stołem piękne interesy robią. Czasem mam wrażenie że w Unii są taką czarną owcą... na pokaz.
  • Odpowiedz
@trgf polska tylko dlatego jest bogatsza bo my od 50lat robimy na zachodzie i przywozimy te pieniadze do Polski gdzie je inwestujemy i wydajemy. Nasze bogactwo nie bierze sie z wielkich polskich firm i przemyslu
  • Odpowiedz
  • 2
@eeehhh Czy na pewno takie świetne interesy robią? Węgrzy sprawiają wrażenie dość biednego społeczeństwa, nawet w samej stolicy jest to bardzo widoczne.
  • Odpowiedz
  • 0
@Dlkvv: Myślę że na Bałkanach z pewnością są 'czymś więcej' niż kolejnym turystycznym kraikiem. Z racji geopolityki są takim samym państwem na wiecznym dorobku jak Polska. Kombinują jak mogą. Stawiają się, bo mogą. Ból d--y jest zawsze o to, że ktoś im przedstawił lepszą ofertę.
  • Odpowiedz
@trgf: wiecie co jest najlepsze? Że zdjęcie Niemiec też by tu pasowało no chyba nie zanegujecie faktu że i początek 2wś i początek wojny na Ukrainie czytaj 2014 to było misia ile się do kacapów.
  • Odpowiedz
  • 0
@eeehhh Na Bałkanach Węgry zawsze były "czymś więcej". Ich poziom życia przewyższał Serbów, Chorwatów, nie mówiąc o Rumunach i Polakach. Są krajem na dorobku, jak wszyscy w tej części Europy, jednak Polska i Słowacja im odjechały, a lada rok bogatsza będzie nawet Rumunia.
  • Odpowiedz