Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 90
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 521
@wypok_wypok: 100% wszystko prawdziwe, taniej w aptece niż na ulicy wiec głupotą było by ryzykować w dzisiejszych czasach. Dziwi mnie tylko ogromna ignorancja policjantów z prewencji, ci z kryminalnego sami mi doradzali złożyć skargę żeby przytemperować młodych i powiedzieli że wstyd im za nich ze mimo całej dokumentacji jaka miałem przy sobie się tak zachowali.
  • Odpowiedz
Macie jakies rady, wzory skarki na policje albo zazalenie do sądu na bezpodstawne zatrzymanie?

@mrkaxy: możesz składać i próbować walczyć ,ale oni dostaną pouczenie XD pisz do Biura Spraw Wewnętrznych z danymi psiarskich

Jak naprawdę chcesz im narobić koło d--y pisalbym do mediów, może sie uda
  • Odpowiedz
@mrkaxy: trochę wali fejkiem ta opowieść, bo psy tak przecież nie działają xd
tzn. to są w większości low IQ osobniki, ale jak Cię wczoraj (w piątek wieczorem) powinęli to siedziałbyś na dołku do poniedziałku, a po ten weed z chaty wjechaliby Ci w najlepszym wypadku dzisiaj o 6, a nie wczoraj od razu wysłali innych tak o na szybkości xd

w sensie to co mówisz, że bagieta nie rozumie
  • Odpowiedz
  • 10
@LuznaPusi: Kryminalny mi mowił ze ci z prewencji chcieli mnie zostawic na dołku ale oni woleli mnie tylko przesłuchac, zabrac wszystko na testy i mnie wypuscic skoro mam wszystkie papiery.
  • Odpowiedz
  • 21
@Not_Broken: stwierdziłem ze i tak beda nas trzepac bo w okolicy była impreza masowa, wiec zeby uniknąć problemów wolałem od razu sie przyznac i pokazac wszystko, pierwszy raz mnei złapali i myslałem ze majac papiery bedzie to wygladało zupełnie inaczej...
  • Odpowiedz
@mrkaxy: hm no nie znam Cię i nie mam ochoty się kłócić tylko po prostu to się trochę dziwne wydaje xd te "testy" trwają 5min generalnie
jak mnie kiedyś zatrzymali z niemedyczną trawą to razem z nimi jechałem do laboratorium w nocy, żeby jeden psiarski wziął tester, wrzucił kawałeczek i po chwili powiedział, że to ma więcej thc niż 0,2 xd
  • Odpowiedz