Wpis z mikrobloga

@adamsowaanon: Na szczęście miernoty drogowe nie są traktowane poważnie ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@cwlmod: i właśnie dlatego nikt ciebie misiu poważnie nie traktuje, dobrze, że jesteś tego świadomy :)
  • Odpowiedz
  • 0
@cwlmod: chłopie, ja. Nigdy stłuczki czy wypadku nie spowodowałem lub brałem udział.
Jeżdżę w ramach ograniczeń, oraz dynamicznie gdzie trzeba.
Jeżdżę tirem i osobówką już ponad 400.000km w wielu krajach świata.
Do tego startowałem w lokalnych kjs i wirtualnych mistrzostwach w Richard Burns rally.
  • Odpowiedz
@adamsowaanon: Miernoty drogowe nie potrafią czytać statystyk. Nawet policja to nie wie, ale ty nie wiesz xD

@cwlmod: no wiemy, że tego misiu nie potrafisz :)

Najwięcej śmierci i wypadków powodują kierowcy tacy jak ty

Bardziej jak ty panie co miał minimum 3 razy rozbite auto i jeździ na łysych letnich oponach po oblodzonej drodze :)
  • Odpowiedz
Np ze Szwecji do Polski przenieść projektowanie dróg,

@adamsowaanon: Paradoksalnie w Polsce akurat są bardzo dobre drogi, natomiast problem jest taki iż ludzie nie patrzą na kraje które były w takim samym położeniu jak my lub byliśmy nawet w gorszym jako Polska a patrzą na przykład na taką Szwecję w której komuny nie było lub bogatszą część Niemiec. Popatrz jakie drogi są w Czechach, Słowacji, Rumunii, na Ukrainie lub raczej
  • Odpowiedz
  • 0
@Cztero0404: nie zgodzę się,
W UK węzły autostradowe np są dużo lepsze i przyjemniejsze do jazdy bardziej intuicyjne,
Mało różnorodne przez to proste i powtarzalne.
A w Polsce co autostrada czy ekspresówka to jakby nowy student to projektował. Po co?
Bez sensu przekonbinowane.
Nawet znaki drogowe w UK są dużo dużo czytelniejsze i większe, jest ich pewnie z 80%mniej niż
  • Odpowiedz
W UK węzły autostradowe np są dużo lepsze i przyjemniejsze do jazdy bardziej intuicyjne,

@adamsowaanon: Przeczytałeś w ogóle to co ja napisałem? Czy w UK był komunizm przez 45 lat tak jak w Polsce? XD
  • Odpowiedz
Ale dlaczego przez zwykly brak decyzji politycznych co roku dalej ginie te 2 tysiące extra ludzi w porównaniu do innych krajów???

@adamsowaanon: Nie wiem. Może dla tego, że w innych krajach jest na przykład mniejsze przyzwolenie na odwalanie syfu na drogach, jeżdżenie po alko, dawanie w pedał ile fabryka dała tylko dla tego, że się kupi jakieś bmw lub audi na przykład.
  • Odpowiedz
  • 0
Nie wiem. Może dla tego, że w innych krajach jest na przykład mniejsze przyzwolenie na odwalanie syfu na drogach, jeżdżenie po alko, dawanie w pedał ile fabryka dała tylko dla tego, że się kupi jakieś bmw lub audi na przykład.

@Cztero0404: no to pora tą chołote utemperować,
Nie potrafią słuchać logiki i zdrowego rozsądku.
To trzeba drakońskie kary i środki i się husaria uspokoi,
  • Odpowiedz
  • 0
Przeczytałeś w ogóle to co ja napisałem? Czy w UK był komunizm przez 45 lat tak jak w Polsce? XD

@Cztero0404: no zrobiliśmy postęp,
Ale to nie zmienia faktu że zmiany można wprowadzić Już teraz kopiując od lepszych
  • Odpowiedz
To trzeba drakońskie kary i środki i się husaria uspokoi,

@adamsowaanon: Ja uważam, że przede wszystkim trzeba zacząć egzekwować rzetelnie niczym podczas włoskiego strajku przepisy już istniejące. A podwyższyć mandaty też by się przypadło, chociaż ogólnie to jest totalnie zabawne i tak już, że jak tylko mandaty pójdą coś tam w górę raz na 20 lat to zaraz jest krzyk, że kierowców okradają.
  • Odpowiedz