Aktywne Wpisy

Może i zdjęcie ujowe, ale facet ma ostatnio ciężkie dni - najpierw ból zęba a teraz ból pleców - więc mimo, że jeszcze poprzedni post przysięgałam sobie, że już więcej gołąbków robić nie będę to właśnie spędziłam ponad dwie godziny w kuchni, żeby polepszyć mu troszkę humor.
Mężczyzna zadowolony a ja lecę sprzątać do kuchni.
Babki pamiętajcie dbać o swoich chłopaków również ;) #gotujzwykopem #golabki #zwiazki
Mężczyzna zadowolony a ja lecę sprzątać do kuchni.
Babki pamiętajcie dbać o swoich chłopaków również ;) #gotujzwykopem #golabki #zwiazki
źródło: temp_file6492368896172123589
Pobierz
EwMaj +3
Ej, wy tak serio uważacie, że z Hokejorza i księgowej coś będzie? Przecież on jest totalnie nią niezainteresowany. Ich relacja jest tak powierzchowna i pusta, rozmowy tak nieistotne jak rozmowy z ziomkiem z Żabki, który wszystkich pyta "jak leci wariacie". To nie kwestia tego, że on się boi za rękę ją złapać. On nie chce. Czuje do tej dziewczyny taki sam pociąg jak rudy chomik Adam do Asi z 4 sezonu. Już

#genetyka #biologia #nauka #zwiazki
Słuchajcie kiedyś tutaj ktoś pisał że cały proces wybierania partnera został zburzony przez to że ludzie mogli oglądać swoje twarze np. w lustrach albo zdjęciach i na tej podstawie wybierali partnera podobnego z wyglądu do siebie.
A ja se tak myślałem, jak to jest że niektóre twarze nie pasują, a niektóre pasują i być może po prostu to wina mediów i twarze są podpięte pod jakieś zachowania od aktorów czy innych medialnych ludzi i działa zwykła pamięć, ale tak na chłopski rozum to parowanie wśród ludzi według mnie odbywa się głównie na doborze oczami, człowiek patrzy drugiemu w oczy i nie widzi tam oczu podobnych do swoich rodziców i to jest sygnał że droga wolna i nie będzie zderzenia genetycznego, oczywiście są jeszcze pewnie inne rzeczy które moga sygnalizować cechy człowieka jak zapach, sylwetka, głos itp, ale co z tymi oczami?
Nie wiem czy to jest prawda, ale proszę mi wytłumaczyć dlaczego niektóre oczy, całe twarze nam nie pasują, a niektóre pasują?
Nawet głupi tinder to jest przykład gdzie ludzie przerzucają palcem, ten nie, ten nie, ta nie, ta nie, ta a nie i nagle jest ta/ten i nie chodzi tutaj o to czy ktoś jest ładny bo często jest tak że ludziom nawet te ładne twarze modelowe nie pasują.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt