Wpis z mikrobloga

Też mi się taki trafił. Jak pan schudnie i zacznie się ruszać to nie będzie zatorów.

@Shamson:
- "Mam niski poziom testosteronu, mało energii i nie mam siły wyjść z domu, a chciałbym więcej się ruszać, żeby schudnąć"
- "Ma Pan niski poziom testosteronu ze względu na otyłość".

Schudłem i dalej mam niski poziom testosteronu.
  • Odpowiedz
@MisterMinister: real story, kumpel przed covidem zwiazal sie z fajna dziewczyna - przez rok laska przytyla jakies 25 kg i zrobila sie jak ropucha - przy okazji zmienil sie tez jej charakter - stala sie opryskliwa, chamska, wredna. Chodzila po lekarzach ale badania wychodzily ok - w ogole jej to nie cieszylo - az trafila na typa ktory jej powiedzial ze jak jest szczesliwa to ma apetyt, gdyby byla nieszczesliwa
  • Odpowiedz
czyli będzie szukać tak długo, aż znajdzie lekarza co jej powie że to co innego i tamtego oceni na 5 ;)

@MisterMinister błąd, tamtemu nic nie napisze bo tak jak gadanie o byciu grubym kogoś takiego oburza i zasługuje na 1 tak inne podejście jej się po prostu należy i nie jest niczym specjalnym więc co tu komentować.
  • Odpowiedz
@MisterMinister: tylko ona może mieć rację. Często bardzo łatwo poznać ze lekarzowi się nie chce i szuka wymówki żeby wpisać w papiery. Jak straci na wadze to wymyśli ze pije za mało wody, pali p-------y, pije a-----l, je ciężko, za mało wychodzi, za dużo się rusza, przemecza się w pracy i tak mozna w nieskończoność bo każdy ma jakieś złe nawyki. Tymczasem niezdiagnozowana poprawnie choroba cały czas rozwija się w
  • Odpowiedz