Aktywne Wpisy
EnderWiggin +1133
#polska #imigranci #bialystok
Kurła, gdzie ja żyję ?!? Dwóch Afgańczyków nielegalnie przekracza polską granicę i zostają zatrzymani. Sędzia Anna Hordyńska z sądu okręgowego w Białymstoku przyznaje każdemu po 5000zł zadośćuczynienia xD
Ten kraj to mem. A nawet nie, bo memy są śmieszne. To g---o i karton.
Co tam się urwa dzieje ? Czy ona jest poczytalna ? xD
Kurła, gdzie ja żyję ?!? Dwóch Afgańczyków nielegalnie przekracza polską granicę i zostają zatrzymani. Sędzia Anna Hordyńska z sądu okręgowego w Białymstoku przyznaje każdemu po 5000zł zadośćuczynienia xD
Ten kraj to mem. A nawet nie, bo memy są śmieszne. To g---o i karton.
Co tam się urwa dzieje ? Czy ona jest poczytalna ? xD

a_maze +109

![Jak się pisało programy w asemblerze [Adam Śmiałek]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/bc6ae034aa2a0267de3b38a938df3f82c1ac7cabb537a675b1ad0b031f3c12ce,q80.jpg)

Obecna tibia bije na głowę te stare wersje, nie rozumiem osób, które tak płaczą za 7.xx
To chyba nostalgia działa, bo tamta gierka była dużo gorsza, masa botów, brak spotów. Jedynie community nadrabialo, bo było dużo osób aktywnych. Poza ludźmi to teraz wszystko jest zdecydowanie lepsze
Prawdę mówiąc, jedyne co się zmieniło, to cooldown xd reszta jest bardzo podobna, dodali po prostu sporo ułatwień z offline trainingiem, bestiarami, nagrodami ze shrine, imbuingiem
Zalogowałem się, kupiłem pacca, zrobiłem skille offline i co? Odbiłem się całkowicie.
Zbyt dużo nowości, mechanik i chyba dla mnie za szybka rozgrywka.
No to jest trochę lipa, ale polecam grę taką jak ja - robisz PG do X lvla, a potem ciśniesz bestiary i lvle same wpadają xD