Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@jackpie: tęsknię za bliskością z kobietą ale tych resztek rozmantyzmu już się chyba pozbywam wraz z postępującą samotnością. Nie potrafię być podrywaczem ani cwaniakiem dlatego laski mnie olewają, chociaż nie wyglądam źle. A wymagań czysto wizualnych też nie mam zbyt wielkich.
  • Odpowiedz
organizować czas

@jackpie: Zawsze możesz poszukać takiej, która sama lubi organizować czas, ja np. co sobotę albo i częściej robię jakieś małe wycieczki, więc gdybym miała faceta, to musiałby się jedynie godzić na moje propozycje i jeździć i łazić ze mną xD Ale co do reszty to masz rację, męczące to jest.
  • Odpowiedz
@jackpie: rok temu się skończył mój niedługi związek, ale długo go przeżywałem. Ostatnio jest spoko, znajduje sobie zajęcia, na randki mi się za bardzo nie chcę chodzić a też nie ma z kim. Przez ten czas zagadałem do dwóch ale nic z tego nie wyszło.
  • Odpowiedz
@jackpie: lol nie. baba to fajnie jak przychodzi na weekend na maraton r00chania, a potem jest nuda i ona chce robic same zj3bane rzeczy i gapic sie w netflixa zamiast lurkowac wykopel

generalnie to z babami tylko fajnie sie s3ks uprawia, a w zasadzie to nie z nimi uprawia tylko je sie uzywa
  • Odpowiedz