Wpis z mikrobloga

jaknto bylo? on wtedy to wywlekal publicznie czy zrobił to dopiero jak został przez laske z okładki pomówiony i musial to opowiedzieć zeby sie wybronic?

@Wachatron: no a popatrz na zdjęcie, który to okres gonciarza? miły czuły lewicowy artysta który pluje na tfu toksyczną meskość i maszeruje w marszu kobiet czy bestia z tokio?

całkowicie szczerze pytam, dlaczego kłamiesz i manipulujesz?
gaz_wieprzowy - >jaknto bylo? on wtedy to wywlekal publicznie czy zrobił to dopiero j...

źródło: gonciarz_protsty_vox.jpg__655x0_q85_crop_subsampling-2_width-655

Pobierz
  • Odpowiedz
@gaz_wieprzowy: O wiele można by się przyczepić do Gontka, ale jak już Hanka mu dowaliła kolażem, to odkrycie tej karty było w sumie jego jedyną opcją - i tak całokształt ich relacji świadczy okropnie o Krzysiu(nie bez powodu tak mu zależało, żeby Hania się wycofała i apelował o to do niej).

Przed aferą Krzychu nie mówił nic publicznie, co najwyżej mocno się chwalił w swoich kręgach towarzyskich - pisał o
  • Odpowiedz
@gaz_wieprzowy: Szlaufisko poszło w doggystyle z gonciarzem, żeby mieć chodzy w modelingu, a jak ten zaczął mówić o tym znajomym, to się nagle przestraszyła, że się jej chłopak dowie XDDD

• Odpowiedz
całkowicie szczerze pytam, dlaczego kłamiesz i manipulujesz?

@gaz_wieprzowy: ale co ja niby manipuluje? Ja tez szczerze pytałem. Dla mnie Gonciarz to lamus, ale z tego co wiem to wyciągnął te brudy na te laski zeby odpierać zarzuty. Jeżeli to on zaczął to chyba cos ominałem po prostu ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz