Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 95
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 19
@SpektrumSadyzmu: A to "za chwilę", to ma jakieś granice w czasie? Bo ja to "za chwilę" słyszę od 2014 roku i NA TĘ CHWILĘ przestępstw z użyciem ostrego narzędzia w znakomitej większości dokonują "nasze" rodzime patusy, swoją drogą niezwykle gorąco popierający populistyczną nagonkę na imigrantów.
  • Odpowiedz
  • 571
@Matuusuu: na 35 milinów polaków mieszkających w Polsce podajesz atak maczetą przez polaka, co jest zjawiskiem wybitnie niszowym( nie licząc kiboli z Krakowa co się biją miedzy sobą ) i próbujesz wmówić ludziom, że to jest standardem u nas, bo patusy groźniejsze od imigrantów? Więcej już było Kolumbijczyków, co zabili nożem w tym roku. Wiesz jaki % stanowią Kolumbijczycy w polskim społeczeństwie? Prawie ich nie ma, a i tak popełniają
  • Odpowiedz
@Matuusuu: po co dokładać problemów temu państwu z dykty? Jeżeli nie rodzimy sobie z własną patolą, to chyba nierozsądnie sie ładować w jeszcze wiecej problemow?
  • Odpowiedz
  • 34
@inkill: Według policyjnych statystyk ilość przestępstw z użyciem niebezpiecznego narzędzia, dokonywanych przez Polaków oscyluje między 2500 a 3000 przypadków. Zamiast zasięgnąć wiedzy, uprawiasz demagogie i prawisz mi o rozumie, tymczasem statystyki jasno mówią, że wyborcy prawicy są przeciętnie mniej inteligentni. Także pędź dalej łykać populistyczne tik toki, które są filarem twojego chłopskiego rozumu. ;)
  • Odpowiedz
  • 23
@inkill:
2500-3000 - nikły margines
"kilka spraw" - powalające proporcje.
XD

A nie zastanawia cie, że ci imigranci, którzy popełniają w Polsce przestępstwa, wjechali tutaj za pełnym przyzwoleniem w ciągu 8 lat prawicowych rządów. Czy wtedy też protestowałeś? Udowodnij.
  • Odpowiedz
@Matuusuu: Chwast miał już na koncie podobne występki, gdzie jest bodnar, jego prokuratura i niezależne sądy?
Aaa... bodnar ma słabość do nożowników, wszak jego synek dokonywał właśnie z tym narzędziem rozbojów.
  • Odpowiedz
@inkill:

Jakbyś umiał w proporcje i miał trochę rozumu to byś nie p-------ł głupot.

Jeszcze ci się chce pisać. Ale odechce jak zobaczysz że walka z głupotą i brakiem logiki to wiatrakami.
  • Odpowiedz
  • 12
@inkill @gundis25 @Petururururu @maciss
Czytam te wasze wysrywy i potem na szczęście z uśmiechem sobie przypominam, że jesteście gorzej wykształceni, z biednych rodzin, mieszkacie w pierdziszewach/patolskich dzielnicach, nigdzie nie podróżujecie i pracujecie za psie pieniądze z zerowymi perspektywami na polepszenie życia. Możecie sobie wybierać waszych populistycznych przedstawicieli, ślinić się na widok prezydenta kibola, a na koniec dnia i tak tacy jak ja będą jeździć na garbach takich jak
  • Odpowiedz
@Matuusuu:miałem już nic nie pisać, ale ... wyjedź sobie do Szwecji, Niemiec, Francji czy Uk jak tak bardzo chcesz się integrować z imigrantami. Polecam szczególnie dzielnice no-go, gdzie nawet policja się boi wchodzić. Zapisz się do gangu nastoletnich zabójców ciapaków.

Polska to dalej jeden z najbezpieczniejszych krajów w UE i nieważne jaki lewacki wysryw tutaj zapodasz. To imigranci są problemem, a nie rdzenni mieszkańcy. Koniec kropka.
  • Odpowiedz
  • 9
@Matuusuu myślę ze powinniśmy w końcu wywalić Polaków z Polski. Jak widać nie potrafią sie zachowywać jak cywilizowani ludzie w cywilizowanym kraju.
  • Odpowiedz
@Matuusuu: Skoro tak to bierzmy wszystkich kolorowych jak leci,skoro nasi też o----------ą xd Jak mieć patole to na całego,prawdą op?

Nie wiem co tym chciałeś udowodnić,poza swoim n-----------m mózgowym.

Widziałeś statystki przestępstw w krajach multikulti? Widziałeś co się teraz dzieje w Hiszpanii?
  • Odpowiedz