Wpis z mikrobloga

Sprawca to 23 letni Polak. Czy Bąkiewicz zapowiedział już konferencje prasową na warszawskich Stegnach, wprowadzenie patroli obywatelskich i marsze w całej Polsce?
Prawda jest taka, że zwykły obywatel tego kraju, czuje większy niepokój przechodząc obok grupy patusów, niż imigrantów.

#bekazprawakow #bekazkonfederacji #bekazpisu
Matuusuu - Sprawca to 23 letni Polak. Czy Bąkiewicz zapowiedział już konferencje pras...

źródło: obraz

Pobierz
  • 95
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Prawda jest taka, że zwykły obywatel tego kraju, czuje większy niepokój przechodząc obok grupy patusów, niż imigrantów.

@Matuusuu:
Prawda jest taka, że nie byłeś w żadnym kraju pochodzenia tych imigrantów xD.
  • Odpowiedz
Beka z was szczerbate prawaki. xD

@Matuusuu: Wiesz, że nie trzeba być prawakiem by nie popierać masowej migracji?

Wymień jeden długotrwały pozytyw masowej migracji bo szczerze łatanie niżu demograficznego imigrantami to krótkotrwałe rozwiązanie a zagrożeń jest więcej niż pożytku. Imigrantom też spada dzietność w rozwiniętych społeczeństwach więc po prostu za kilka lat pracy dostajemy kolejnego emeryta do obsługi.
  • Odpowiedz
@inkill Kolumbijczycy popełniają w Polsce więcej przestępstw niż Polacy, trzymajcie mnie xd w zeszłym roku ponad 500 morderstw, oczywiście 300 z nich to kartelo kolombiano. A jak jest naprawdę? 5 procent podejrzanych wszystkich przestępstw według Komendy Głównej Policji to obcokrajowcy, 95 proc to Polacy. https://www.pap.pl/aktualnosci/przestepstwa-kryminalne-w-polsce-policja-podsumowala-rok-2024
kwasnyseagal21 - @inkill Kolumbijczycy popełniają w Polsce więcej przestępstw niż Pol...

źródło: temp_file1745204953601361389

Pobierz
  • Odpowiedz

@Matuusuu: prawda jest taka, ze jestes j----y od dziecka i teraz desperacko szukasz "swoich", ale niestety odpowiada ci glucha cisza i tuskoboty, ktore nigdy nie beda twoimi przyjaciolmi
  • Odpowiedz
@Matuusuu:

Czytam te wasze wysrywy i potem na szczęście z uśmiechem sobie przypominam, że jesteście gorzej wykształceni, z biednych rodzin, mieszkacie w pierdziszewach/patolskich dzielnicach, nigdzie nie podróżujecie i pracujecie za psie pieniądze z zerowymi perspektywami na polepszenie życia. Możecie sobie wybierać waszych populistycznych przedstawicieli, ślinić się na widok prezydenta kibola, a na koniec dnia i tak tacy jak ja będą jeździć na garbach takich jak wy. Beka z was szczerbate prawaki.
  • Odpowiedz
@inkill

@Matuusuu:miałem już nic nie pisać, ale ... wyjedź sobie do Szwecji, Niemiec, Francji czy Uk jak tak bardzo chcesz się integrować z imigrantami. Polecam szczególnie dzielnice no-go, gdzie nawet policja się boi wchodzić. Zapisz się do gangu nastoletnich zabójców ciapaków.

No witam. Byłem w większości krajów UE a także lubię bardzo podróżować po Niemczech bo to piękny kraj. Byłem w Berlinie i tym podobno niebezpiecznym i zasmieconym imigrantami
  • Odpowiedz
@inkill: Wybitnie niszowym ? :D Tyś chyba w Krakowie nie był. Wpisz sobie atak nozownika Polska w google i zobaczysz ile tego jest i głownie poljaki. Sam jestem przeciwko sciaganiu kogo popadnie do kraju ale nie róbmy ku%*wy z logki mowiac, ze u nas nie ma patologii :)
  • Odpowiedz
A nie zastanawia cie, że ci imigranci, którzy popełniają w Polsce przestępstwa, wjechali tutaj za pełnym przyzwoleniem w ciągu 8 lat prawicowych rządów. Czy wtedy też protestowałeś? Udowodnij.

@Matuusuu a czy rządy pisu "mają jakas granice"? Mam wrażenie, ze według wielu ludzi, kaczynski trzymał imigrantów w garażu na Żoliborzu i wypuścił ich jakis czas temu. Kiedy zaczęły sie najgłośniejsze akcje? Przypomnę, ze PO rzadzi już dwa lata, czyli połowę kadencji i
  • Odpowiedz
@Matuusuu

@inkill: Brak masowego zalewu imigrantami w Polsce? PiS w latach 2018-2022 wydał 6,5 mln wiz. To więcej niż Hiszpania czy Niemcy w tym samym okresie.

@Matuusuu 6.5 milionów wiz, hmm ciekawe czym to było spowodowane? Kurcze, a moze tym, ze 6.2 miliony wiz zostało wydane imigrantom wojennym, bo sąsiadujemy z ukraina która została zaatakowana przez ruskich, więc uciekali do NAJBLIŻSZEGO BEZPIECZNEGO KRAJU?
Z danych Izby wynika ponadto,
  • Odpowiedz
@Matuusuu

@inkill @gundis25 @Petururururu @maciss

Czytam te wasze wysrywy i potem na szczęście z uśmiechem sobie przypominam, że jesteście gorzej wykształceni, z biednych rodzin, mieszkacie w pierdziszewach/patolskich dzielnicach, nigdzie nie podróżujecie i pracujecie za psie pieniądze z zerowymi perspektywami na polepszenie życia. Możecie sobie wybierać waszych populistycznych przedstawicieli, ślinić się na widok prezydenta kibola, a na koniec dnia i tak tacy jak ja będą jeździć na garbach
  • Odpowiedz
patusy groźniejsze od imigrantów?

@inkill: Rozumiem tę argumentację, ale nie może ona posłużyć do niczego innego poza analizami statystycznymi i jałowymi dyskusjami nt. tego, która grupa jest bardziej winna (cokolwiek miałoby to znaczyć, bo myślenie kategoriami odpowiedzialności zbiorowej można o kant d--y potłuc). Jeśli zastanawiać się, kto jest groźniejszy, to przy obecnych proporcjach groźniejsze są polskie patusy. Jeśli masz grupę powiedzmy 10000 ludzi, z których 100 jest niebezpiecznych, i grupę
  • Odpowiedz
@Gajdet: xDDD nie zesraj się, rasistą można być mając nawet 10 fakultetów i tytuł profesora, a co do jakiegokolwiek majątku wystarczy się szczęśliwie urodzić. Z pisem fajniejsze drogi remontowałeś szczerbaty? :) Pewnie fajniej można bylo budżetem dysponować.

Gdybyś byl ogarnięty to nie byłbyś sobą, eot.
  • Odpowiedz