Aktywne Wpisy

Mirek224 +60
#seriale #rodzinazastepcza
Gabriela Kownacka nie żyje już 15 lat, jak ten czas pędzi jak szalony. Dziwnie się oglądało Rodzinę Zastępczą już bez niej.
Gabriela Kownacka nie żyje już 15 lat, jak ten czas pędzi jak szalony. Dziwnie się oglądało Rodzinę Zastępczą już bez niej.
źródło: image
Pobierz
filemon111 +3
Wykopki się zesrały bo im się nie podoba dziki trener. Nie mogą pojąć, że ktoś ma inne zdanie.
Wiecie dlaczego jest tak popularny? Bo mówi to co większość ludzi myśli, a nie to co myśli jakaś zbieranina przegrywów.
#dzikitrener
Wiecie dlaczego jest tak popularny? Bo mówi to co większość ludzi myśli, a nie to co myśli jakaś zbieranina przegrywów.
#dzikitrener

Prawda jest taka, że zwykły obywatel tego kraju, czuje większy niepokój przechodząc obok grupy patusów, niż imigrantów.
#bekazprawakow #bekazkonfederacji #bekazpisu
źródło: obraz
Pobierz@El_Trufel: żeby było kogo na prezydenta wybierać
@Matuusuu:
Prawda jest taka, że nie byłeś w żadnym kraju pochodzenia tych imigrantów xD.
Ze g---o prawda dalej mówię xD, jakbyś był to byś nie p-------ł takich głupot. Ja niestety byłem i obym tam nigdy nie wrócił.
@Matuusuu: Wiesz, że nie trzeba być prawakiem by nie popierać masowej migracji?
Wymień jeden długotrwały pozytyw masowej migracji bo szczerze łatanie niżu demograficznego imigrantami to krótkotrwałe rozwiązanie a zagrożeń jest więcej niż pożytku. Imigrantom też spada dzietność w rozwiniętych społeczeństwach więc po prostu za kilka lat pracy dostajemy kolejnego emeryta do obsługi.
źródło: temp_file1745204953601361389
Pobierz@Matuusuu: prawda jest taka, ze jestes j----y od dziecka i teraz desperacko szukasz "swoich", ale niestety odpowiada ci glucha cisza i tuskoboty, ktore nigdy nie beda twoimi przyjaciolmi
źródło: temp_file8361655292972076054
PobierzNo witam. Byłem w większości krajów UE a także lubię bardzo podróżować po Niemczech bo to piękny kraj. Byłem w Berlinie i tym podobno niebezpiecznym i zasmieconym imigrantami
@Matuusuu a czy rządy pisu "mają jakas granice"? Mam wrażenie, ze według wielu ludzi, kaczynski trzymał imigrantów w garażu na Żoliborzu i wypuścił ich jakis czas temu. Kiedy zaczęły sie najgłośniejsze akcje? Przypomnę, ze PO rzadzi już dwa lata, czyli połowę kadencji i
@Matuusuu 6.5 milionów wiz, hmm ciekawe czym to było spowodowane? Kurcze, a moze tym, ze 6.2 miliony wiz zostało wydane imigrantom wojennym, bo sąsiadujemy z ukraina która została zaatakowana przez ruskich, więc uciekali do NAJBLIŻSZEGO BEZPIECZNEGO KRAJU?
Z danych Izby wynika ponadto,
@inkill: Rozumiem tę argumentację, ale nie może ona posłużyć do niczego innego poza analizami statystycznymi i jałowymi dyskusjami nt. tego, która grupa jest bardziej winna (cokolwiek miałoby to znaczyć, bo myślenie kategoriami odpowiedzialności zbiorowej można o kant d--y potłuc). Jeśli zastanawiać się, kto jest groźniejszy, to przy obecnych proporcjach groźniejsze są polskie patusy. Jeśli masz grupę powiedzmy 10000 ludzi, z których 100 jest niebezpiecznych, i grupę
Gdybyś byl ogarnięty to nie byłbyś sobą, eot.
@inkill: Podaj statystyki.