Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 20
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@nilmerg: Żeby mógl się bronić, hania powycinała wypowiedzi, bo manipulowała a on wycina, bo się po prostu broni przed tymi złymi kobietami, czego nie rozumiesz?
  • Odpowiedz
@nilmerg brak dat i przycięcia już sprawia że to wszystko powinno iść do kosza. To oczyszczanie się na zasadzie "a proszę pani a ta też mnie popychała". To serio już obsesja, gonciarzowi chyba nie zależy wgl na bycie "performance artist" a jakby pod koniec perseusza zdał sobie sprawę że robiąc pseudo commentary i dramę zarobi dużo więcej i jeszcze inni będą robić o tym materiały jak Wardęga napędzając mu jeszcze bardziej
  • Odpowiedz
@nilmerg @XgabrielX @Symmachus: A co stoi na przeszkodzie katarzynowi wziąć i pokazać te rozmowy w "prawdziwym" świetle, jeśli zostały one "zafałszowane" przez gonciarza? Minęły już prawie 3 tygodnie, jeśli jest inna prawda w nich, to co za problem je wrzucić w całości? No, chyba że jednak ma rację a są tam jeszcze gorsze rzeczy poukrywane ( ͡~ ͜ʖ ͡°)

Moim zdaniem gonciarz odwala druida,
  • Odpowiedz
@NaMoment wiesz co jest najlepsze? Że Kasia tak naprawdę nic nie musi. Nie wiem jak ona teraz zarabia, ale zupełnie tak samo Gonciarz też nic nie musiał. Cyrk latających małp.
  • Odpowiedz
  • 4
@NaMoment: a ile Gonciarzowi zajęło wrzucenie rozmów które go broniły? Może po prostu nie chce się w to babrać, może daje mu poczucie kontroli a potem przywali pozwem z listą pomówień jakich się dopuścił? Trudno powiedzieć co jest za kurtyną, ja po prostu staram się patrzeć obiektywnie, jak było zdjęcie Gonciarza z lotniska to od razu wyłapałem, że to na bank ustawiona sytuacja, nikt znany by sobie nie dał zrobić
  • Odpowiedz
@nilmerg: ooo dzięki. Teraz już rozumiem o co chodzi z tą zaburzoną chronologią! Szacun, że chciało Ci się to analizować. Ciekawe co by wyszło z analizy screenów z całej serii skoro tylko w jednym filmie jest tyle manipulacji dowodami
  • Odpowiedz
  • 1
Ja w ogóle nie zakładam by to inaczej wyglądało niż to przedstawił z tego tytułu, że Kasia mogłaby to od razu wykorzystać przeciw niemu. Popełnił błędy i nie wydaje mi się by dawał im kolejny pretekst.

@MokryMarek: no mi się osobiście wydaje, że Gonciarz zawierzył Anieli a to ona kręci. Myślę, że tak naprawdę nie widział wszystkich rozmów tylko dostał screeny oraz historię i teraz ściemniał u Stanowskiego twierdząc, że
nilmerg - >Ja w ogóle nie zakładam by to inaczej wyglądało niż to przedstawił z tego ...

źródło: screen30

Pobierz
  • Odpowiedz
@nilmerg: wycinki konkretne pokazywał argumentując to co mówi, a nie pokazywał chronologicznie dokładnie jak było by widz nie bawił się w sam detektywa. Nie było jego intencją pokazywanie po kolei wszystkich wiadomości, dlaczego miałby tak robić? To byłoby więcej treści i mało kto by się połapał, treści mają być przystępne przecież, a materiału jest od groma, ja sam ledwo łapie co i jak z kim. Jak sugerujesz takie manipulacje zmieniające
  • Odpowiedz
  • 0
Sugerujesz, że Aniela to wymyśliła? To że Kuba miał wcześniej takie akcje? W jakim celu miałaby kłamać?

@MokryMarek: no widać tu przecież w rozmowach, że Aniela walczy o zaufanie Kasi i by jej perspektywa była dominująca, więc to jak najbardziej racjonalny zabieg.. tak jakby ktoś Ci coś ukradł a Ty byś próbował kogoś do tego przekonać, to jeśli masz historie kradzieży tej osoby oskarżonej to uprawdopodobonisz tę sytuację w oczach
  • Odpowiedz