Wpis z mikrobloga

W gimbazie kolega z klasy grał zajebiście w piłkę nożną , do tego stopnia, że dostał propozycję gry w młodzieżówce Wisły Kraków
Ale jak to bywa na wsi jego rodzice mieli gospodarstwo rolne i nie zgodzili się na to, bo musiałby wyjechać do Krakowa i nie mógłby im pomagać (mimo tego, że mają jeszcze trzech synów)

mógłby zrobić karierę a zamiast tego skończył na budowie z nadwagą i problemami alkoholowymi

#przegryw
  • 26
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@zyd_z_pasji: też miałem takiego kolege, dostawał nawet powołania na kadre narodową młodzieżówki, po gimbie poszedł do jakiejś szkoły sportowej z internatem, rozpił sie i teraz jest wioskowym menelem
  • Odpowiedz
Granie w młodzieżówce równa się tyle co nic, uczyłem się w szkole gdzie klasy miała drużyna ekstraklasy, kariery chyba nie zrobił nikt, a może z dwóch co zrobiło to w szkole byli może łącznie ze 3 razy.
  • Odpowiedz
@Xurius: Jakie planuje :) Idz zapisz się i rekrutacje masz zapewne do września. Dobry patent sam go pcham teraz ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Dkaab: jeszcze mieszkam w UK, czekam na obywatelstwo ( ͡° ͜ʖ ͡°) jak dostanę to na pewno na studia w PL ale może też na stałe zostanę, a jak mi się nie będzie podobać to z obywatelstwem mogę zawsze wrócić do UK. Sorki, za późną odpowiedź ( ͡° ʖ̯ ͡°) powodzenia w realizacji planu 💪
  • Odpowiedz