Aktywne Wpisy

tesknilam_ +240
Nauczyciele często powtarzali, że w dorosłym życiu będzie nam brakować szkoły i życia bez obowiązków. No i tak powiem szczerze, że już to dorosłe życie, mimo że trudne, jest i tak lepsze dla mnie niż katorga którą przeżywałam w podstawówce czy w LO.
Sztuczne znajomości, codzienny stres którego nie umiem porównać do żadnego innego, prac domowe, no i wiek, w którym inaczej postrzega się rzeczywistość. A Wy jak macie z tym? #
Sztuczne znajomości, codzienny stres którego nie umiem porównać do żadnego innego, prac domowe, no i wiek, w którym inaczej postrzega się rzeczywistość. A Wy jak macie z tym? #

ogurkiszony75 +305
źródło: temp_file6364110403219876580
Pobierz

#samochody #motoryzacja
źródło: c4d4759fd874bec6c9ade39c4569c13e
Pobierz@kyloe: jakiego innego suva tej wielkości, dostępnego na polskim rynku, możesz polecić? Jakie auto dostanie certyfikat od anona z internetu?
@kopilop: @IksdeHeheh to chyba i tak będzie tańsze niż znalezienie takiej wersji z przebiegiem do 30k
@Trelik: jeszcze nie mam (✌ ゚ ∀ ゚)☞
https://detailing-crew.pl/ile-kosztuje-oklejanie-samochodu-folia-ppf/?utm_source=chatgpt.com
@Poldek0000: też znalazłem cenniki, nawet bez pytania chata, ale jak zapytam moich przyjaciół z forum ze śmiesznymi obrazkami, to mam pewność, że dostanę od nich cenne wskazówki związane z tym pytaniem
Ostanio znajomy oklejał nowe bmw 3 i wyszło lekko ponad 16 tys.
To kup od razu w Black edition. Mam takie V60.
Ostanio się pytałem o cenę oklejenia przodu, klamek i tylnego zderzaka to dostałem wycenę na 3000 zł.
Gotowy przycięty zestaw od chińczyka kosztuje 500 zł i dam sobie rękę uciąć że nie jeden spec kupuje od właśnie tam gotowe zestawy.