Wpis z mikrobloga

• 7
@mirko_anonim Ten dualizm feministycznego myślenia staje się rażąco oczywisty dla każdego choć odrobinę myślącego człowieka, który przez sekundę pochyli się nad zachowaniami i poglądami osób uważających się za feministyczne i liberalne. Kobiety jednocześnie są silne, wolne, niezależne i mają dokładnie takie same prawa jak mężczyźni, a zarazem są słabe, wymagają ochrony, zrozumienia, i nigdy, absolutnie NIGDY nie są za nic odpowiedzialne, a już w szczególności za swoje własne czyny.

Osoby, które
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Proste w takim razie wszystkim kobietom poniżej 30 roku życia nalezy odebrac prawa wyborcze, bo skoro nie są w stanie decydować o sobie to nie powinny tym bardziej decydować o losie moim i całego panstwa.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): .

Dlaczego? bo faceci na to pozwalają. To faceci wymagają od innych facetów pójścia do okopów, i to faceci NICZEGO nie wymagają od kobiet

To nieprawda. W każdej ankiecie i sondażu wyraźnie widać, że za wysyłaniem mężczyzn na wojnę opowiadają się głównie osoby, których ten obowiązek samych by nie dotyczył: przede wszystkim kobiety i emeryci.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
skuteczny-czempion-52: @mirko_anonim: dobra to odwróćmy sytuację. Idziesz do klubu ze striptizem dobrze się bawić. Natomiast nie wiesz, że wokół Ciebie działa machina, która wyciśnie Cię jak cytrynkę. Pojawia się ponętna, skąpo ubrana tancerka. Dobrze Ci się z nią gada, kupujesz drinka. Informuje Cię, że możesz z nią spędzić czas na pokoju. Donosi shoty, pije razem z Tobą. Okłamuje Cię, że w pokoju będzie coś więcej. Do niczego Cię nie
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP):

czemu dzbanie piszesz o kobietach, jak glownym kolem zamachowym tej afery byl ten srednio rozgarniety chlop?

Ty jesteś jeszcze bardziej mniej rozgarnięty, skoro nie umiesz czytać ze zrozumieniem XD W aferze Ajemgie może chodzić nawet o samego papieża - kompletnie mnie to nie obchodzi. Mój temat dotyczy zupełnie innego pytania i ma inną nature, a taki 'dzban'' jak ty nie będzie mi mówił co mam pisać xD
  • Odpowiedz
Mimo to robi się z nich ofiary, jakby nie rozumiały, tłumacząc to „młodym wiekiem”, mimo że to dorosłe osoby [i czemu to ajemgie nie jest ich ofiarą? XD jakby on też ma tyle lat co one]

@mirko_anonim: Dzbanie raz jeszcze. Nikt nie robi z nich ofiar, jedyna faktyczna ofiara jest chlop, chlop ktory jak twierdzi przez psychopate mial mysli samobojcze.
To ty sobie uroiles, ze ofiarami sa kobiety.
  • Odpowiedz
Zauważą babska że można i tak, to niedługo pozwy na OF bo jak zakładała profil to była w innym stanie emocjonalnym i nie wiedziała że ją to tak zniszczy ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz