Aktywne Wpisy

1-1-1-1 +59
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Shyvana +6
Pytanie statystyczne.
Co uczestnicy myślą o prezencie w postaci klocków lego powiązanych z zainteresowaniem danej osoby, gdy niekoniecznie wspominała ona o tym, że lubi klocki. Np zestaw Lego z Władcy pierscieni dla fana władcy pierścieni. Albo zestaw Lego kwiatki dla fanki roślinek.
To spoko personalizacja czy nie? Często dostajemy takie pytanie na pw, czy taki prezent byłby ok.
Wołam najaktywniejszych na tagu
Co uczestnicy myślą o prezencie w postaci klocków lego powiązanych z zainteresowaniem danej osoby, gdy niekoniecznie wspominała ona o tym, że lubi klocki. Np zestaw Lego z Władcy pierscieni dla fana władcy pierścieni. Albo zestaw Lego kwiatki dla fanki roślinek.
To spoko personalizacja czy nie? Często dostajemy takie pytanie na pw, czy taki prezent byłby ok.
Wołam najaktywniejszych na tagu

jakby nie latały pijane/naćpane po mieszkaniach obcych typów z tindera to by były bezpieczne ¯\(ツ)/¯ w zasadzie to u takiego ajemge i tak były względnie bezpieczne bo były na oczach wielu osób i jakby złego się działo to momentalnie by tam były służby, a tak to będą dalej latać pijane po obcych typach i kiedyś trafią na prawdziwe niebezpieczeństwo
Wyobraź sb taka sytuacje - jestes kobietą, piszesz z przystojniakiem na tinderze kilka dni, zauraczasz się. Idziesz do koleżanki na domówke, wypiłaś kilka drinków i postanawiasz wrócić do domu ale pisze do cb gośc z tindera, który ci się podoba. Postanawiasz odwiedzić gościa z tindera z którym dobrze ci sie pisze. Jego mieszkanie jest po drodze. Wpadasz do niego a tam inny
zrobiłem i musiałem jak dorosły człowiek ponieść konsekwencje nie obwiniając za to wszystkich do okola oprócz
No coś tu nie tak. Na tyle pijana że nie poznaje ludzi i nie ogarnia co się dzieje dookoła, a jednoczenie na tyle trzeźwa żeby pisać na czacie, trafić pod wskazane mieszkanie?
@elo_kebab: zrobiłem i poniosłem tego konsekwencje