Aktywne Wpisy

Cinex +478
Urodziła mi się córka z zespołem downa.. będzie miała już niedługo 3 miesiące. Algorytm na YT podpowiada na przemian: podtrzymujące na duchu kazania księży, filmiki odnośnie przewijania opieki i rechabilitacji noworodków, oraz... mixy i najlepsze kawałki zespołu "System of a Down" ...
troche #zalesie trochę #czarnyhumor trochę #depresja #zdrowie
Przez pierwszy miesiąc to w sumie nie wiedziałem co się dzieje, myślałem że to zły sen
troche #zalesie trochę #czarnyhumor trochę #depresja #zdrowie
Przez pierwszy miesiąc to w sumie nie wiedziałem co się dzieje, myślałem że to zły sen

WielkiNos +493
Wspaniała historia miłości p0lki z Algierczykiem. On ją tak bardzo kocha, że przezwyciężą wszystko.
Bo najważniejsze dla polki, że nie Polak mimo że ci słyną z pracowitości.
#p0lka #przypadkowymurzyn #logikarozowychpaskow #mokebe #zwiazki
Bo najważniejsze dla polki, że nie Polak mimo że ci słyną z pracowitości.
#p0lka #przypadkowymurzyn #logikarozowychpaskow #mokebe #zwiazki
źródło: temp_file8937274562673188493
Pobierz

Ciekawe jak długo będzie trzymać tak wysoką cenę.
#samochody
99% ludzi nie potrzebuje terenówki. Wszędzie tam gdzie w 90% będziesz używał terenówki jako zwykły Kowalski, GLC tak samo pojedzie.
to jak vw transporter i jakieś kombi niby do obu wrzucisz rower i kombi wystarczy w 90% ale to nic nie zmienia
@MeksykEuropy: Nie wiem, ale ogólnie to jakie fikołki suzuki robi to jest nawet zabawne. To jimmy z tego co pamiętam jako ciężarówkę ogólnie chyba sprzedają albo jeszcze niedawno sprzedawali żeby emisja spalin się księgowym w tabelkach zgadzała xD Jak już to brałbym GLC z tych 2 bo znam kilka osób które miały najpierw mercedesa później land rovera i znowu się na mercedesa