Aktywne Wpisy

Tortcebulowy +1075
źródło: 1000012290
Pobierz
Pawci0o +78
Zaletą aut z Temu czyli chin jest to, że są tanie. Na tym koniec zalet. ¯\( ͡° ͜ʖ ͡°)/¯
#samochody #motoryzacja #auto #omoda #autazchin #temu #aliexpress #chiny
#samochody #motoryzacja #auto #omoda #autazchin #temu #aliexpress #chiny
źródło: image
Pobierz

Ale jak mickpl napisze to samo chwile pozniej - to juz 400 polubien i dyskusja :p
Ja wam mowie cały czas - nie ma znaczenia co się mówi- tylko kto mowi ;) On tu cały czas siedzi ;)
#nieruchomosci #polityka
źródło: temp_file7031884436579444755
Pobierzhttps://wykop.pl/wpis/82305669/od-poniedzialku-zmarlo-ok-5750-polakow-urodzilo-si#285096057
ale nie bo pod teze nie pasuje to lepiej
Jak nbp podaje prognozę to podaje, a jesli kogos interesuje skąd to sie bierze to adres chyba zna?
Gus stworzył sam raport z którego wynika kurcze sie wszystkich miast do 2060
Śmieje sie jednak, ze tutaj nikt dyskusja zainteresowany nie jest :p a jak nie będziemy dyskutować to i nic ciekawego rodzic sie z tych dyskusji nie bedzie bo ich nie ma :/
No i można sie z tego śmiać, a mozna to próbować wykorzystać na swoje cele. Lepiej wykorzystać.
Piszę często ze mickpl to SYMBOL ktory zwyczajnie jest potrzebny, bo swiat wygalda jak wygląda, a juz zwłaszcza polityka - rodem z 1670....
Więc póki nie przesadza z farmazonami to jest korzystny. Bo jak nie on to kto?....
i tak nic nie
bo micki nie dyskutuje tylko cherrypickuje. a morde sobie wyciera jak najwiekszy polityczny hipokryta dobrem mlodziezy XD
A co niby nie jest? Top rosnie w ilościach homeopatycznych i takie sa fakty. A i to nie potrwa nie wiadomo ile, a przypominam ze dominującą teza jest zdanie "co drugi Polak nawet jak nie marzy to i tak sir wyprowadzi do top5".
Wyższość, bo jak cos mowie to mam na to kwitki, a nie opowieści dziwnej treści na zasadzie "a ja tam wiem swoje, bo ja i moi koledzy"?
Siła i popularność tego tagu wyrosła na tym, ze chcieliśmy potraktować temat poważniej w przerwach od śmiesznych obrazków itp. I to sie chyba udalo. I albo możemy go traktować powaznie, albo możemy się dalej rzucać goownem przez płot...
a Ty przychodzisz teraz i pi3rdolisz to co zawsze jakbys wlasnie sie obudzil jak w dniu swistaka XD
wez se to przeczytaj jeszcze raz bo nie obaliles niczego, a wszedzie zrodla
tylko nie tak jak wszystkim gadali w trosce o mlodych i dobro ludzi tylko w trosce o swoje d00pska starych przegrywow ktorzy
w miescie przybywa od DAWNA mniej ludzi, niz mieszkan... a tych ludzi przestnie przybywac za ok 10 lat, a moze za 15 - to wynika Z TWOICH wykresow