Aktywne Wpisy

Robię gołąbki dla faceta - tyle ile z tym roboty jprdl pierwszy i ostatni raz... #gotujzwykopem #kolacja
Oby mu smakowało
Oby mu smakowało
źródło: temp_file6254143273273872215
Pobierz
Ok to powiedz mi @Casuel co należy zrobić w przypadku kiedy idziesz ulicą z dzieckiem, i podpiega do ciebie pitbull czy inny amstaf i zaczyna szarpać dziecko? Bo ja na przykład nie wiem co mogę zrobić w takiej sytuacji. Mam do wyboru zabicie psa albo pozwolić psu na zabicie dziecka tak na prawdę. W takiej sytuacji liczą się dosłownie sekundy. Co mam robić według ciebie? Psiarze sprzeciwiają się temu, że psa

Poznaj E-Chomąto — zaawansowany system społecznej regulacji treści, inspirowany platońską wizją ładu i cnoty. To nie tylko technologia, ale kulturowy mechanizm kontroli, zaprojektowany specjalnie z myślą o młodych kobietach i ich medialnym otoczeniu. Dzięki algorytmom sztucznej inteligencji E-Chomąto monitoruje, filtruje i kształtuje przekaz w mediach społecznościowych, eliminując treści sprzeczne z modelem Matki Polki — kobiety oddanej rodzinie, wychowaniu dzieci i budowaniu silnej wspólnoty.
System promuje wizerunek kobiety jako fundamentu wielodzietnej rodziny, kładąc nacisk na wartości macierzyństwa, skromności i społecznej lojalności. Zamiast represji — selektywny dostęp: tylko do materiałów wspierających wizję cnotliwej kobiety jako opiekunki moralnej. Narracje promujące indywidualizm, karierę kosztem rodziny, czy alternatywne style życia są konsekwentnie wycofywane z przestrzeni medialnej.
E-Chomąto to narzędzie przyszłości dla społeczeństw dążących do uporządkowanego ładu. Gwarantuje spójność przekazu, chroni przed chaosem kulturowym i kształtuje pokolenia kobiet zdolnych do pełnienia roli matki jako społecznego i duchowego centrum.
źródło: obraz
Pobierzczy system e-chomąto powinien powstać