Wpis z mikrobloga

Odchodzący prezydent kraju z obłędem w oczach mówi o tym żeby zabijać ludzi dla przykładu.

Nowy prezydent kraju to alfons, oszust, gangster i szkoda strzępić ryja żeby wymieniać dalej.

Gość z pięcioprocentowym poparciem mówi, że Auschwitz z komorami gazowymi to fake.

O PiSie i Konfederacji nawet nie trzeba wspominać.

Gdzie ja k---a żyje?

#polityka
  • 36
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Momento83: zyjemy w kraju, ktory nie uczy sie na bledach innych. Problem polega na tym, ze wielu ludzi z szeroko pojetej strony anty-KoNfePis uwaza ludzi, ktorzy glosuja na Konfe i PiS za kretynow, nieuków i niewyksztalocny motloch. A to trzeba pokazac, ze mimo roznic w ocenie rzeczywistosci jest szcunek. Tyle, ze to nie ma byc tak, ze wyborcy PO maja szanowac, a w zamian w ryj, bo wyborcowm PiSu trzeba
  • Odpowiedz
Problem polega na tym, ze wielu ludzi z szeroko pojetej strony anty-KoNfePis uwaza ludzi, ktorzy glosuja na Konfe i PiS za kretynow, nieuków i niewyksztalocny motloch.

@ziomik: W drugą stronę jest podobnie, z tą różnicą, że posiadanie wykształcenia jest z jakiegoś powodu dowodem na głupotę dla tej grupy.
  • Odpowiedz
  • 180
@JC97: to prawda, ale po stronie wyborcow PiS jest przekonanie, ze oni wiedza lepiej. A argumenty, ze tak sie wyraze merytoryczne sa dowodem "zaczadzenia" ideami PO. Wyborca PiS jest bardzo uczulony na punkcie godnosci. On uwaza, ze gupie wykształciuchy g---no wiedza, dlatego pisalem, ze szacunek musi byc wzajemny.
  • Odpowiedz
@Momento83: Najbogatsi ludzie świata wystawili swoich klaunów do demokratycznego głosowania, dla władzy, pieniędzy i ośmieszania wyborców. A czy Wy już wystawiliście swoich, czy jednak wytłukli już u nas odważnych i ogarniętych ludzi? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Momento83: Ja się tym przestałem przejmować. Ostatnie wybory prezydenckie wszystko zmieniły. Wcześniej żyłem w banieczce, a tymczasem okazało się że z 50% rodaków nic kompletnie mnie nie łączy. Uważałem siebie za patriotę, ale coś we mnie umarło. Nic mnie nie obchodzi co się stanie z tym krajem, niech ginie.
  • Odpowiedz