Aktywne Wpisy
1dlaczegoja1 +1
#slubodpierwszegowejrzenia
Pytam po raz ostatni:
1) O co macie ból d...py do Kołcza?
2) W jaki sposób zmanipulował, a nawet skrzywdził (!) Karolinę?
Pytam po raz ostatni:
1) O co macie ból d...py do Kołcza?
2) W jaki sposób zmanipulował, a nawet skrzywdził (!) Karolinę?
Amigoyamigo +2
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

źródło: Screenshot from 2025-07-09 12-12-51
Pobierzdo tego co z butami? wywalone na podłodze zaraz tam gdzie się gotuje i je?
jak ten wąski korytarz z cyferkami "01" się zapcha bo będzie tam np. wieszak czy jakaś szafka na buty to każdy kto wchodzi do mieszkania będzie musiał robić obchód po kuchni przez
Jak kupujesz auto które wizualnie Ci się podoba, nie zapytasz na forum czy silnik jest dobry?
jak się poważnie nad tym zastanawiasz to sprawdź jaka jest wysokość parapetu okna na górze przy kuchni bo na 100% będziesz chciał se kuchnię zaaranżować w odwróconą literę L i pociągnąć jeszcze blat wzdłuż górnej ściany
wtedy też spróbuj sobie na rzucie zaplanować jak by miał w takim razie
Ja bym spróbował dać ściankę na wejściu po lewej i od strony wejścia zrobić wieszaki/szafkę, a od strony kuchni blaty.
rzuty mieszkań od deweloperów często są oszukane w takim sensie, że meble są celowo pomniejszone by mieszkanie sprawiało wrażenie bardziej
@Catmmando: Ja myślę, że mała ścianka działowa do słupka na środku się tam zmieści.
Osobiście uważam, że bym usunął ścianę działową w salonie i zrobił jedno duże pomieszczenie, ale nie wiem ile osób by miało tam później mieszkać.