Wpis z mikrobloga

@zdrajczyciel: naprawdę cebulaki deweloperaki tak walczą o ukrywanie tych cen? Po co? Przyznam szczerze że nie śledzę rynku patologi deweloperskiej, ale z doświadczenia wiem że jak przegladam jakieś oferty w necie i nie ma kwoty to olewam takie ogłoszenia ciepłym moczem. Bo po co mam się użerać z imbecylem który nie potrafi podać prostej liczby?
  • Odpowiedz
@dr_papieros jeśli pojawia się ceny ofertowe to większa szansa, że pojedynczy deweloperzy zaczną się wyłamywać cenami w dół; a wtedy ostatni gasi światło, bo nabudowali tego pod korek;
  • Odpowiedz
@Ciasteczkowe-tiramisu

@zdrajczyciel: jakie dane oni gromadza? Dane dewelopera? To nie sa dane, ktore podchodza pod RODO XD to sa dane publiczne.

A dane zgłaszającego? Później dziwnym trafem dane "wyciekły" do deweloperów ( ͡º ͜ʖ͡º)

A UOKiK, co najwyżej im pogrozi paluszkiem. Wczoraj kupiłem przewód jednej z polskich firm na D. Sprawdziłem, co to za firma i na stronie UOKiK mają trzy sprawy o produkty
  • Odpowiedz
@Mirastrzymajsie

A dane zgłaszającego? Później dziwnym trafem dane "wyciekły" do deweloperów ( ͡º ͜ʖ͡º)

Tam nigdzie nie ma podawania swoich danych, żadnych formularzy, newslettera, żadnego zbierania informacji stąd nie ma potrzeby takich rzeczy
  • Odpowiedz
@dr_papieros: w okolicy jest kilku deweloperów Ci którzy od razu podają ceny są najbardziej rzetelni i najszybciej im schodzą mieszkania :D ale tak to jest jak od lat stare "Kierowniki" nie dostosowują się do nowych "czasów" i wymagań klientów...
  • Odpowiedz
@zdrajczyciel: naprawdę cebulaki deweloperaki tak walczą o ukrywanie tych cen? Po co? Przyznam szczerze że nie śledzę rynku patologi deweloperskiej, ale z doświadczenia wiem że jak przegladam jakieś oferty w necie i nie ma kwoty to olewam takie ogłoszenia ciepłym moczem. Bo po co mam się użerać z imbecylem który nie potrafi podać prostej liczby?

@dr_papieros: olewasz bo są inne gdzie są podane. W kontekście deweloperki cały rynek
  • Odpowiedz