Wpis z mikrobloga

✨️ Czy adres e-mail LinkedIn jest legitny?
Mirasy i Mirabelki pomóżcie

Chciałem uporządkować swoje social media i trafiłem na bardzo stare konto na LinkedIn do którego już nie mam dawno dostępu, do maila również

Chciałem wysłać ticket na LinkedIn ale ten cudowny serwis wymaga logowania lub rejestracji żeby wysłać coś do nich więc poratowałem się ChatemGPT

Chat wypluł mi linka pod który mogłem napisać ticket bez logowania i rejestracji i w odpowiedzi dostałem automatyczną odpowiedź z takiego adresu mailowego : linkedin-pl@cs.linkedin.com

Minęło już prawie 3 tygodnie od tej zwrotki i nic się nie odezwali, i mam lekkie obawy że sprzedałem za darmo swoje dane jakieś firmie która współpracuje z OpenAI ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Jest ktoś w stanie potwierdzić czy ten adres mailowy jest legitny? I czy ktoś może się już z was spotkał z czymś takim z ich strony

#pomocy #linkedin #chatgpt

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord

💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt

• 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via mirko.proBOT
  • 0
elastyczny-opiekun-50: Tylko domena jest istotna (część po @), od niej zależy na jaki serwer trafia e-mail. Login nie ma znaczenia, więc dopisek pl w loginie tylko porządkuje na jakie konto wiadomość trafi, ale to dalej ten sam serwer i skoro strona pomocy potwierdza, że domena ich, to dotarło gdzie miało.

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
  • Odpowiedz