Aktywne Wpisy
Robol +304
Najbardziej w tej ODDOLNEJ inicjatywie lubię to, że łatwogang streamuje ze skromnej ODDOLNEJ mikrokawalerki 30m na skromnej ODDOLNEJ dzielnicy Warszawy, Pradze, a jego mamą jest ODDOLNA księgowa niszowej i oddolnej firmy deweloperskiej. Sam łatwogang wcześniej nikomu nieznany ledwo wiązał koniec z końcem ODDOLNIE i pro publico bono pomagając takim ODDOLNYM muzykom jak Quebo czy Roxi. Na jego streamie pojawiają się ODDOLNI celebryci, szczególnie ci, którzy się skompromitowali reklamowaniem ODDOLNEJ giełdy kryptowalut #

Skipi1111 +93

czy xtb jest winne?
Podejrzewam jak spora część wykopków wcześniej się tym nie interesowałem, sam na XTB siedzę od paru miesięcy i nie zwróciłem wcześniej uwagi na luki bezpieczeństwa które ewidentnie posiadają.
2FA jest w powijakach ale jest więc tutaj mogą się jeszcze wybronić.
Prosty przekaz dla zlodziei. Robcie tak dalej, nic wam nie grozi.
Moim zdaniem to nie ma tak, że jest winne albo że niewinne. Gdybym miał powiedzieć, co cenię w życiu najbardziej, powiedziałbym, że ludzi. Ekhm... Ludzi, którzy podali mi pomocną dłoń, kiedy sobie nie radziłem, kiedy byłem sam. I co ciekawe, to właśnie przypadkowe spotkania wpływają na nasze życie. Chodzi o to, że kiedy wyznaje się pewne wartości, nawet pozornie uniwersalne, bywa, że nie znajduje się zrozumienia, które by tak
a) xtb powinno wymuszać 2FA od co najmniej 10 lat (ma 2fa dopiero od roku i wcale go nie wymusza)
b) 2FA powinno mieć zastosowanie do kazdego elementu na stronie, nie tylko przy logowaniu (żeby stealniecie cookiesow nie wyrządziło wielu szkód, 2fa na xtb tak nie działa, jest prymitywnr)
c) 2FA powinno być WYMAGANE jeśli chce się mieć konto na ich stronie/aplikacji - Nie