Aktywne Wpisy

lubie-sernik +95
Byłem w nocnym klubie z @Arcane89 i jego bylą dziewczyna. Zrobiłem zdjęcia gołych dziewczyn ale rozkminiły to i kazały mi je usunąć.
Ktoś zna apke do odzyskiwania zdjęć na #android?
#sernikpodrozuje
Ktoś zna apke do odzyskiwania zdjęć na #android?
#sernikpodrozuje

David_Rabbits +35
Zgodnie z zapowiedzią - to ja. :(
Zgodnie z zapowiedzią - to ja. :(
źródło: Screenshot_20260408-045733-154
Pobierz

Właśnie wyświetlił mi się na YouTube film, na którym jakiś małolat jeździ po lesie, po czym zatrzymuje go straż leśna, jak palił gumę i niszczył trawę. Strażnik kazał mu wypi****lać, a chłopak zaczął się z nim kłócić i wyzywać.
Wchodzę w komentarze, a tam większość ludzi jedzie po strażniku. Dodatkowo jego wizerunek został pokazany bez żadnego zamazania. Znacząca większość pisze, że gdyby on tak do nich krzyczał by mu spuścili manto i parę innych rzeczy XD
Czy wszyscy endurowcy mają takie podejście, czy to tylko jakiś odklejony wyjątek?
Chłop niszczył nie swój las, straż leśna kazała mu spadać, a ten jeszcze się do nich wydziera, a w komentarzu nie zostawili nawet suchej nitki po strażniku.
Endurowcy to jacyś Bogowie, nadludzie, że mogą wszystko czy o co chodzi xD
Dlaczego nie jeżdżą po własnym podwórku i nie niszczą swojej ziemi, tylko cudzą?
#motocykle #enduro #motocross #motoryzacja #youtube
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt
źródło: maxresdefault
PobierzZ mojej perspektywy? Odklejony wyjątek.
Zdecydowanie nie wszyscy, ale też nie wyjątek.
Motocykle enduro, podobnie jak sportowe, przyciągają do siebie masę gówniarzerii. Gówniarzerii, która nie powinna dostać nic więcej niż rower, a która w sporej części w ogóle jest zakałami społeczeństwa.
@mirko_anonim:
Taki z Ciebie społecznik i znawca prawa, a szkoda, że tacy jak Ty zapominają, że jazda crossem w miejscach do tego nieprzeznaczonych jest zabroniona. A także niszczenie lasu i miejsc publicznych, a przy tym zanik pamięci na temat zasad kultury osobistej.
A co do nagrywania - Samą interwencje można nagrać i udostępnić, ale
@mirko_anonim: w którym miejscu? Jak masz tablice i OC to możesz jeździć po każdej drodze publicznej.
Więc tak, możesz jeździć po drodze publicznej. Przydałby się filmik od OPa, ale z "niszczył trawę" można chyba wstępnie wywnioskować,
Mój sposób na bezprzypałową jazdę to po prostu nie w------ć ludzi. Nie ważne czy droga jest publiczna czy nie, jak masz kogoś na horyzoncie to nie o----------z. Do tego w miarę
@sosiwoczostkowe: jedno słowo: debil.
Dziękuję za uwagę.
ja tylko gardzę p0lactwem co myśli że urzędas i p0licjant w tym kraju mogą być anonimowi, nie, nie mogą
W sumie to z doświadczenia
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
@mirko_anonim: najwyraźniej idiota. Szkoda, że tacy są najgłośniejsi i najbardziej zapadają w pamięć, bo jest też masa rozsądnych 'turystyków'.