Wpis z mikrobloga

#tinder Ustawiłem lokalizację Tindera na Brazylię i Kolumbię. Szkoda, że na Polskich apkach randkowych nie mam takiego powodzenia :D
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop
  • 0
@Dorodny_Wieprz: Nawet na Ukraińskim tinderze, czyli w państwie, gdzie trwa obecnie wojna, przez cały dzień dostałem jedną parę.
A w Kolumbii i Brazylii nie dokonywałem wiele przesunięć w prawo i około 7-8 par w ciągu jednego dnia, w tym od wielu 7/10 i jednej 8/10 :D

Szkoda tylko, że taki kawał drogi, wolę poznawać dziewczyny stacjonarnie :)
  • Odpowiedz
@abvq: Ukrainki to okropne materialistki porownujac do Polki. Wiec sie nie dziw. Tam kasa i lans to #1, u nas nie jest to az tak wazne. Chyba ze kogos interesuja pracujace panie to wciaz dobry kierunek ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 1
@Dorodny_Wieprz: I co by nie mówić o naszych dziewczynach, uważam, że są naprawdę dobre jakościowo na tle wielu innych krajów. Jednak denerwuje mnie, że tak strasznie ślinią się na Hiszpanów i Wlochów, gdzie u siebie mogą być totalnymi przegrywami, a tutaj czują się jak w raju
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 0
@Pasterz30: Nic, ponieważ nigdzie nie napisałem, że zamierzam tam jechać.
Obrzydzenia bym nie czuł, ale ciekawe skąd się to bierze, że kobiety tak lecą na obcokrajowców. Wydaje mi się, że zdecydowana większość facetów tego nie ma.
  • Odpowiedz