Aktywne Wpisy

nutsheell +23
Co mam zrobić, jak chce wziąć ślub, a nie mam świadków?
Świadomie z niebieskim izolujemy się od ludzi i nie mamy żadnych znajomych. Już jeden termin nam przepadł bo nie mieliśmy świadków, USC mówił że absolutnie nie ma opcji żeby urzędnicy nimi byli
Pisałam na lokalnych grupach, że szukam świadka na ślub, płacę 200zł każdemu bo to przecież 15 minut roboty to były same heheszki
Co za gówniany archaiczny przepis o świadkach
Świadomie z niebieskim izolujemy się od ludzi i nie mamy żadnych znajomych. Już jeden termin nam przepadł bo nie mieliśmy świadków, USC mówił że absolutnie nie ma opcji żeby urzędnicy nimi byli
Pisałam na lokalnych grupach, że szukam świadka na ślub, płacę 200zł każdemu bo to przecież 15 minut roboty to były same heheszki
Co za gówniany archaiczny przepis o świadkach

odgrzybiacz +43

- Wyjścia polski z Unii
- Zerwania relacji ze zgniłym zachodem
- Żeby p0lska stała się w końcu suwerennym narodem i wielką rzeczpospolytą niczym z mitów o wielkiej lechii
- Stop fikcyjnej ukrainizacji polski
- Całkowitym zaprzestaniu pomocy dla ukrainy bo przecież TO NIE NASZA WOJNA
Czytam to wszystko, słyszę wypowiedzi ludzi i jestem w stanie uwierzyć że rosyjska propaganda osiągnęła u nas swój cel i wytworzyła masy pożytecznych idiotów którzy z własnej woli wejdą pod ruskiego buta. Elementarna i podstawowa kwestia, której nie rozumieją wielcy patrioci, turbo prawaki i wszystkie szury jest taka, Polska znajduje się w takim położeniu strategiczno-geograficznym, że NIE MOŻE być i nigdy nie będzie żadną suwerenną i niepodległą wyspą na środku Europy. Zawsze będziemy musieli obrać którąś ze stron, bo inaczej zostaniemy wciągnięci siłowo. Wybory prezydenckie i choćby aż 10% poparcia dla takiego szura jak braun pokazały, że mentalnie jako społeczeństwo jesteśmy bardziej wschodem niż zachodem. Mentalność się niewiele różni - zamordyzm, wiara w teorie spiskowe, narracja o zgniłym zachodzie i powrót do tradycyjnych wartości konserwatywnych. Przekaz dokładnie pokrywa się z propagandą pewnego kraju terrorystycznego ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Polacy z własnego wyboru zginą w okopach i nikt nam nie pomoże. Pozostaje tylko czekać. Ludzie po prostu to wypierają.
#wojna #bekazpisu #bekazprawakow #polityka #wybory
źródło: image
PobierzJa rozumiem że człowiek Platformy Obywatelskiej nie wygrał i wam przykro, ale musicie iść do przodu, świat się od tego nie zawali.
No teraz to już mocna odkleja xD właśnie tak było, ale to przed wybuchem wojny - przed tym zanim ruska chołota najechała kraj i zaczęła
@Chad-z-Boboli: To o czym pisze to większośc wyborców Konfederacji oraz PiS-u. Braun to wierzchołek góry lodowej. Nie bez powodu prezydent elekt przyjął znacznie ostrzejszą narrację wobec Ukrainy niż jego poprzednik, który może i był słabym Prezydentem w sprawach wewnętrznych, ale w kwestii Ukrainy i polityki wschodniej miał RIGCZ.
Wiesz dlaczego wystawili gościa, który był zdecydowanie bardziej radykalny i anty-ukraiński
@Fekalny_okuratnik:
Szansa, że Rosja zaatakuje kraje NATO to jakieś 0,000001%.
Ani nie mają w tym większego interesu ani wystarczających zasobów.
@ciabass: ty serio twierdzisz że porażka z najpotężniejszą machiną wojenną świata podczas WWII jest przyczyną że p0lacki były złe?
@Pavlo389:
Ale skoro przyjmujemy, że NATO to wydmuszka to oznacza, że cały Zachód i te wszystkie ,,zachodnie, demokratyczne wartości'' też są wydmuszkami i mają niewiele większą wartość od ruskiego miru.
W takim
Biznes nie będzie inwestował w kraju przyfrontowym, nawet jak im wykopek powie że to 0,00001% szans. Tak czy siak koszty na obronność i tak będą wzrastać u nas niebotycznie. Trzeba mieć gwóźdź wbity w mózg żeby twierdzić że Rosja dla nas nie jest zagrożeniem.