@mirko_anonim: no a na jakiej zasadzie te "najlepsze" dziewczyny łączyły się w parze z chłopakami w liceach i studiach? Dlaczego wybierały takich, a nie innych? Dlaczego akurat tacy faceci, a nie inni zostali sami? Tyle pytań, tak mało odpowiedzi ( ͡°͜ʖ͡°)
@mirko_anonim: Ale co to ma do rzeczy, jak nawet spotkała chłopa w liceum to przez wygląd, więc dlaczego są najfajniejsze bo mają już swojego oskarka x lat? Eh czemu byłem brzydki w szkole średniej. Najfajniejsza to jest dziewica, reszta to lachotargowargacze. Co za doświadczenie muszę mieć z kobietami, żeby opisać ich nature jakieś studia są od tego? Wystarczy, że zaobserwuje ich zachowanie przez sekunde i już wszystko wiem. Chad rucha,
@mirko_anonim: o jakich blednych zalozeniach mowisz? u mnie 100% poznanych samic (wlaczajac rodzine) to czysty blackpill i tak, ocenione po rozmowie z nimi
rozważny-znawca-13: @centerario: Nie wiem, bo jacyś wybitni to oni nie są. Sam poznałem wiele fajnych kobiet w pracy i aż się dziwiłem czemu tak fajne babki mają przeciętniaków za narzeczonych czy mężów.
rozważny-znawca-13: @_Alessandro_: ale kogo ten chad rucha niby? Bo szony z klubu to żaden wyczyn. Tyle się gada o chadach a biorą oni zawsze ten sam sort i zamknięte kółeczko szonów. Który ci chad niby wyrywa laski ze związku? Przecież nawet w świecie influencerów najlepsze typki spotykają się z tymi samymi szonami więc coś słabe te chady czy oskarki z kasą...
@mirko_anonim: A czy może ty nie jesteś przypadkiem w bańce? Zdecydowana większość moich koleżanek nie jest w stałym związku, wolą skakać po przystojnych chłopach na lewo i prawo, zmieniają sobie partnerów często i gęsto, korzystają sobie ze swoich simpów i nawet się z tym nie kryją. A co mówią statystyki?
W polsce statystyka odnośnie singielstwa nie jest tak dobrze prowadzona ale w innych krajach rozwiniętych takich jak stany zjednoczone ponad
ale kogo ten chad rucha niby? Bo szony z klubu to żaden wyczyn
@mirko_anonim: Ja to nawet te szony szanuję bardziej niż te świętojebliwe, których od rozbestwienia dzieli jedynie wyjechanie do wojewódzkiego, albo nieudany związek z Chadem, który można było przewidzieć, że się nie skończy ślubem Szare myszki to jest chyba top3 największych kołpów
nieustraszony-kronikarz-22: Z dwojga złego, wolę żyć w bańce, gdzie wszyscy są w normalnych relacjach, niż musieć chwalić się w sieci, żee u mnie to wszyscy jak w Orgio Iuris się walą nawzajem.
Komentarz usunięty przez moderatora
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Dipolarny
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
W polsce statystyka odnośnie singielstwa nie jest tak dobrze prowadzona ale w innych krajach rozwiniętych takich jak stany zjednoczone ponad
@mirko_anonim: Ja to nawet te szony szanuję bardziej niż te świętojebliwe, których od rozbestwienia dzieli jedynie wyjechanie do wojewódzkiego, albo nieudany związek z Chadem, który można było przewidzieć, że się nie skończy ślubem
Szare myszki to jest chyba top3 największych kołpów
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: RamtamtamSi