Wpis z mikrobloga

@badreligion66: oglądałem to. Największy ubaw miałem jak ten reporter z grupka pseudo strażników udali się na nocny patrol. Przeszukiwali jakieś pola i lasy używając do tego dronow i jakiegoś innego specjalistycznego sprzętu. Rozstawiali jakieś kamery z czujnikami ruchu. No cuda. Oczywiście nikogo nie złapali i nawet nie widzieli. Jedyne co znaleźli to jakies ubrania porzucone i plecak, w którym co najlepsze były jakieś rzeczy z cyrylica co potwierdza jedynie teorie,
  • Odpowiedz
@jarzyn86: przecież ty to napisałeś, że jacyś menele na granicy to mocny sygnał dla zachodu, więc nie wiem czemu mnie pytasz. Dopiero wytrzeźwiałeś, czy o co chodzi?
  • Odpowiedz
@badreligion66: Pomijając całkowicie temat, mam bekę z Kłodziana, który nigdy nie zrobił kariery w rapie (ani żadej innej), więc jego ziomeczek Wuwunio wciągnął go za uszy do Kanału Zero xD
  • Odpowiedz
@VZee a Ty myślisz, że tam na zachodzie oglądają TVN? TVN to dla takich ułomków jak Ty, że straszni kibole bojówkarze i naziści. Na zachodzie dla Hansa to pójdzie info, żeby się nie przejmować, że to grupki nieliczne i lamusy same. Że her Tusk już przyjął 10k i kolejne 10k w drodze. Tak będzie, a Ty będziesz klaskał i skakał z Giertychami do rytmu.
  • Odpowiedz
myślisz, że tam na zachodzie oglądają

@jarzyn86: uja wiesz co na zachodzie oglądają, te populistyczne p----------o konfedepisu to łykają chłopki roztropki co Niemca widzieli jak na święta puścili powtórki jak rozpętałem drugą wojnę światową XD
  • Odpowiedz