Aktywne Wpisy

SynMichaua +32
Leżę jeszcze w łóżku i czekam aż wszyscy wstaną żeby razem z żoną i dzieciakami zjeść śniadani, później pokażę dzieciakom Hirołsy i będę grał do obiadu, wczoraj instalowałem na czysto Windowsa tylko po to.
Wiem że nie da się wrócić tamtych czasów ale dziś planuję poczuć na chwilę tą beztroskę sprzed prawie 30 lat.
A może któreś z dzieciaków nauczę grać i pogramy razem z trybie gorących pośladków...
To będzie dobry dzień.
Wiem że nie da się wrócić tamtych czasów ale dziś planuję poczuć na chwilę tą beztroskę sprzed prawie 30 lat.
A może któreś z dzieciaków nauczę grać i pogramy razem z trybie gorących pośladków...
To będzie dobry dzień.
źródło: IMG_3611
PobierzMirki #chwalesie po 25 latach palenia mam 24h bez fajek. Ja wiem że je#ac palaczy śmierdzieli ale trzymajcie kciuki za moją wytrwałość.

źródło: temp_file2619997603709798471
Pobierz@Ravau23: tak, ty klaunie pisowskiXD
źródło: 1000003719
PobierzAgencje wam sciagaja setkami tysiecy mokebiaków ale przekaz z centrali poszedl zli Niemcy, wy macie kaszke z mózgu.
Juz pomijam ze fryce odsylaja wam tych ktorych nie upilnowaliscie od wschodniej strony, czemu tam was nie ma? Czyzby malpa z
@jarzyn86:
Jestem pewien że Zachód czemsie siem i boi jakiejś bandy skacowanych meneli w kamizelkach xDD