Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 48
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@WolvvloW: no to sobie wyobraź, że wrzucasz zdjęcie bez koszulki, a jakieś stare geje ci piszą w wiadomościach, że by cię chętnie spenetrowali w stylu retro. kto ma w tej sytuacji wiekszy problem z łbem? szkoda, że zanonimizowała przegrywów #logikaniebieskichpaskow
  • Odpowiedz
@Cadfael: No dlatego nie wrzucam zdjęcia bez koszulki. Publikowanie swojego ciała przed obcymi ludźmi jest pewnym komunikatem i jeżeli się tak robi, to trzeba zaakceptować konsekwencje.
  • Odpowiedz
@Damntrain @WolvvloW chcecie mi powiedzieć że jak ktoś doda zdjęcie/filmik w stroju kąpielowym, to od razu jest dziwką i normalne jest pisanie do takiej osoby zwyrolskich wiadomości? XD

edit: Oczywiście nie bierzmy tu pod uwagę bab z onlyfansa, bo w tym wypadku mielibyście racje
  • Odpowiedz
@WolvvloW aż wszedłem na jej profil żeby sprawdzić.
Podpis pod zdjęciem „Jak oceniacie figurę na lato? FORMA JEST!!!”.
Myślę że taki podpis nie sugeruje, że oczekuje ona w odpowiedzi wiadomości typu „”japierdziele chce ściągnąć z ciebie te majtki i się z tobą kochać w stylu retro”
Nie normalizujmy zachowań s-----------h spermiarzy, bo powtórzę, nie odróżni to nas od pajeetow czy innych zjebów
  • Odpowiedz
@SamurajPszemeg: no ale po co zmieniasz temat na spermiarzy? Są spierdoxami, tylko co to zmienia w kontekście wystawiania dupska przed kamerę na niemalże każdym filmiku?

edit: i po co wtrącenie, żegdyby to był onlyfans? co Ty myślisz, że ona dupskiem za darmo świeci na tym tiktoku? XD

niektórzy jesteście tak zaczadzeni, że nie odróżniacie zwykłego zdjęcia na plaży gdzie domyślnym strojem jest ten kąpielowy, od ŚWIECENIA DUPSKIEM i NAGRYWANIA TEGO
  • Odpowiedz