Aktywne Wpisy

kipman1 +20
#hotelparadise Hejka, gonię bieżący sezon, jestem już przy 10 odcinku i szczerze trudno ogląda się ten sezon bo straszna stypa. Trudno kogoś lubić, z kimś sympatyzować - staram się nie czytać tagu do nadrobienia odcinków aby nie psuć sobie zabawy, ale trochę jestem uczestnikami załamany, totalnym brakiem mocnych osobowości czy charakterów. W tej grupie na moment sezonu w którym jestem to jedynymi normalnymi ludźmi wydają się Andrzej bo nie gada

Sodastream czy Dafi? Co lepsze i będzie miało tańsze butle z gazem na wymianę? Ewentualnie gdzie we Wrocławiu to tanio wymieniają? Te urządzenia się jakoś przerabia, żeby regenerowane butle z gazem obsługiwały?
#sodastream #dafi #wroclaw #pytanie #pytaniedoeksperta #kiciochpyta #systemkaucyjny
#sodastream #dafi #wroclaw #pytanie #pytaniedoeksperta #kiciochpyta #systemkaucyjny
źródło: 62017696_2229177683796660_248039854607171584_n
Pobierz

źródło: temp_file7407734688257876
Pobierz- Proszę Pana, dlaczego Pan spożywa XYZ? Będziemy musieli nałożyć na Pana ka...
- Mam potrzebę zdrowotną, a tak w ogóle to może mi Pan skoczyć na pukiel.
- ...rę. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Tyle w temacie.
Jeszcze Wielki Janusz wykorzystywał stare podkłady kolejowe do zbudowania części infrastruktury i tak śmierdzi tym gownem że skręca jelita
źródło: IMG_7352
Pobierz1) Robisz zdjęcie swojemu banknotowi 200zł.
2) Dajesz się przyłapać na strasznym przestępstwie jedzenia własnej kanapki
3) Płacisz.
4) Wzywasz Policję i Skarbówkę - przecież Janusz nie wystawił paragonu. Masz zapisane numery banknotu więc easy dowód w sprawie.
5) Profit.
Przecież nie mówię, żeby rozdawać za darmo wodę w butelkach, ale jak ktoś ma swoją to co za różnica?
W jakim kurde samochodzie, szedłem deptakiem i zaszedłem do ogródka piwnego napić sie zimnego browara xd mam na siłę wypic pol litra wody przed kufelkiem piwa zeby Pan Janusz sie nie zdenerowal, ze sobie butelke postawilem na jego stoliku? Gdzie Ty chcesz tą butelkę schować do kiszeni w krótkie spodenki? Nawet w dupę bym jej nie zmieścil. To był lipiec,