Wpis z mikrobloga

@rzeznia22: Nie chce bronić januszybiznesu ale czasami zwrócenie uwagi jest spowodowane umowami. Mianowicie knajpa ma podpisane z pepsi lub coca-cola umowy a te korporacje też mają swoje wody tj. Kropla Beskidu i coś jeszcze. W takim wypadku jak przychodzisz z konkurencją to mogą za to oberwac.
  • Odpowiedz
@rzeznia22: akurat woda nie powinna być w ogóle traktowana jako napój, to jest coś po prostu niezbędnego do życia. Albo np. musisz popić leki i co, będziesz płacić 10 zł za szklankę? Dobrze że po skorzystaniu z toalety nie liczą sobie 15 zł za ten litr co poleci z kranu do umycia rąk. W cywilizowanym kraju woda do picia jest za darmo w knajpach.
  • Odpowiedz
@PIAN--A_A--KTYWNA: pod Łodzią też jest taki jeden otwarty ośrodek gdzie na każdym rogu wiszą takie tabliczki. Dodatkowo na “dzień dyni” można było robić sobie zdjęcia za darmo od poniedziałku do czwartku, piątek - niedziela kosztowało to 20 zł i niczym się nie różniło oprócz pani zbierającej kasę xD

Jeszcze Wielki Janusz wykorzystywał stare podkłady kolejowe do zbudowania części infrastruktury i tak śmierdzi tym gownem że skręca jelita
p.....h - @PIAN--A_A--KTYWNA:  pod Łodzią też jest taki jeden otwarty ośrodek gdzie n...

źródło: IMG_7352

Pobierz
  • Odpowiedz
@PIAN--A_A--KTYWNA: Prosta sprawa:
1) Robisz zdjęcie swojemu banknotowi 200zł.
2) Dajesz się przyłapać na strasznym przestępstwie jedzenia własnej kanapki
3) Płacisz.
4) Wzywasz Policję i Skarbówkę - przecież Janusz nie wystawił paragonu. Masz zapisane numery banknotu więc easy dowód w sprawie.
5) Profit.
  • Odpowiedz
@patryk-hukalowicz

@rzeznia22: Schować, zostawić w samochodzie, wypić przed barem

W jakim kurde samochodzie, szedłem deptakiem i zaszedłem do ogródka piwnego napić sie zimnego browara xd mam na siłę wypic pol litra wody przed kufelkiem piwa zeby Pan Janusz sie nie zdenerowal, ze sobie butelke postawilem na jego stoliku? Gdzie Ty chcesz tą butelkę schować do kiszeni w krótkie spodenki? Nawet w dupę bym jej nie zmieścil. To był lipiec,
  • Odpowiedz