Wpis z mikrobloga

• 6
@Cadfael Renta nie jest łaską, tylko prawem Art. 57 ustawy o emeryturach i rentach z FUS: renta przysługuje osobie, która jest niezdolna do pracy, ma odpowiedni staż i choroba powstała we właściwym czasie.
Art. 12: niezdolność do pracy to utrata zdolności do wykonywania pracy zgodnej z kwalifikacjami.
  • Odpowiedz
@Mikroprocesor: Widzę że się cieszysz z tych kilku stów za które normalny człowiek nie dał by rady przetrwać miesiąca.

Normalnie bym się nie p-------ł,ale chwalisz się tu jak by twoja ułomność była powodem do radości i dumy. Wielki bystrzak oszukał wszystkich i teraz będzie grał za nasze w gierki xD no super,graj sobie.

Ciesz się tym dniem bo to max co wyciągniesz ze swojego życia:)
  • Odpowiedz
  • 18
@wiechu90 @wiechu90 Rozumiem, że z boku może to wyglądać różnie, ale uwierz, nie chciałbyś być na moim miejscu. Te parę stówek nie zmienia faktu, że codzienność z tym, co mam, to nie jest żaden luksus. Łatwo oceniać, jak się nie musi tego dźwigać na co dzień.
  • Odpowiedz
@Mikroprocesor: Nie zaprzeczam że jest ci ciężko, ani temu że ci się ona należy. Chodzi mi o to chwalenie się na zrzucanie w podatkach żebyś grał w gierki. Napisałeś to tak jak byś chciał w-----ć pracujących ludzi i cieszysz się że cię utrzymują,a że mam kiepski humor to tyle mi wystarczyło żeby się d-----ć.
  • Odpowiedz