Aktywne Wpisy

erni13 +36
Dostałem dzisiaj nowinę, że zostanę ojcem i mam totalną mieszankę uczuć we łbie.
Z jednej strony się cieszę, bo mam cudowną kobietę, z drugiej strony nigdy nie miałem pozytywnego wzorca ojca, i mały głosik w głowie podpowiada mi, że będę jak mój stary.
Jeśli mieliście podobne sytuacje, to chętnie bym poczytał wasze doświadczenia, najlepiej dla otuchy ¯\(ツ)/¯
#wykopplus30club #rodzicielstwo #ciaza #zwiazki
Z jednej strony się cieszę, bo mam cudowną kobietę, z drugiej strony nigdy nie miałem pozytywnego wzorca ojca, i mały głosik w głowie podpowiada mi, że będę jak mój stary.
Jeśli mieliście podobne sytuacje, to chętnie bym poczytał wasze doświadczenia, najlepiej dla otuchy ¯\(ツ)/¯
#wykopplus30club #rodzicielstwo #ciaza #zwiazki
źródło: image_picker_7CA83F42-8FF0-474C-AB0E-9E9DDEBED4B5-22339-00004E8D0F61B5E3
Pobierz
Paayor +251
Podatek tłuszczowy? Zapraszam obywatelu na wagę, zaraz wyliczymy kwotę. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#bekazgrubasow #heheszki
#bekazgrubasow #heheszki
źródło: 1000031512
Pobierz

@huopisko: niech samice widzą że stać
Zwyzywałeś ludzi a to ty moim zdaniem jesteś jakiś dziwny skoro w podjęciu decyzji uwzględniasz tak dziwne rzeczy…
Musisz mieć jakąś fobię,czy inne problemy np: jesteś otyły i w takich sytuacjach jak odbiór KFC masz wyrzuty sumienia,myślisz że ludzie w oknach cię oceniają,stąd ta agresja. Ale racja,przejdź się do sklepu. Spacer dobrze ci zrobi i kup coś
a i to nie są ludzie tylko dzikie zwierzęta które zachowują się tak jakby nigdy kuriera na oczy nie widziały, do tej zapadłej dziury zachodnia cywilizacja jeszcze nie dotarła ale to już inny temat