Wpis z mikrobloga

• 0
Jestem po 5 terapiach. Do jednej podszedłem donA do Z, były też mitingi równolegle z terapią codziennie przez miesiąc. Przyniosło efekty na rok. Może ta ludzka życzliwość pozwolila mi na chwilę byc lepszym. Dlatego też o nią tutaj poprosiłem. Żałuję swoich błędów więc mam jeszcze w sobie coś z człowieka. Chyba. Prosiłem o pomoc nie o dobijanie.
  • Odpowiedz
  • 0
@PopeLeon: oski bo osiągnąłem sukces w życiu, przez rok trzeźwości. Ach widzę, że włożyłem kij w morowsko dla niespełnionych i zawistnych ludzi, ale to też dobrze. Mogę się docenić też za ro, źe sam taki nie jestem.
  • Odpowiedz
@Purson666 miliardy ludzi na świecie się sami utrzymują i ruchają laski, tak to działa od tysięcy lat, sukces to byś miał gdybyś zmergował teorię względności z mechaniką kwantową to byłby sukces mordo, a ty jesteś moczymorda z własnym biznesem, co drugi Janusz ma te same featury
  • Odpowiedz
  • 0
@Leonard332211: jak wyszedles z tego gówna? Udało Ci się? Ja to przez różne diety narobiłem sobie problemów z apetytem. Prawie nigdy nie czuję głodu. Jak uda mi się wcisnąć 4k kcal to cud. Jak pije to mogę nic nie jeść. Przez jeden ciag tracę kilka miesięcy efektów z siłowni. Od dzisiaj się ogarniam bo już nie mam alko w domu. Chce pogadać z innymi alkusami którzy już nie pija zeby
  • Odpowiedz