Aktywne Wpisy

skrytek +1667
Będzie #zalesie bo muszę to z siebie wyrzucić. Na początku marca potrącił mnie samochód na przejściu. Sprawca uciekł z miejsca zdarzenia.
Chłop przeleciał przez rondo jak dzik i uderzył mnie, jak zjeżdżał z ronda, a ja byłem w połowie zebry. Zdążyłem tylko zrobić krok w tył, i chyba to mnie uratowało. I jeszcze to, że była to Corsa, a nie X6.
Facet uderzył mnie w prawe kolano, w lewą łydkę, a prawym
Chłop przeleciał przez rondo jak dzik i uderzył mnie, jak zjeżdżał z ronda, a ja byłem w połowie zebry. Zdążyłem tylko zrobić krok w tył, i chyba to mnie uratowało. I jeszcze to, że była to Corsa, a nie X6.
Facet uderzył mnie w prawe kolano, w lewą łydkę, a prawym
źródło: 1000046959
Pobierz
baemaj +57
rodzice pojechali. pokazałam ojcu wykop i mojego ulubionego wykopka. zabroniłam zakładać konto. będzie wchodził jako „gość”. nie wiem czy czuje dobrze człowiek, ale powodzenia. XD

Już od dłuższego czasu w swoim otoczeniu dostrzegam, że sytuacja gospodarcza się pogarsza. Kontrahenci firmy, w której pracuję mają problemy - jeden z nich niedawno zapowiedział zwolnienia grupowe, drugi w ostatnich latach zamknął zakład. Na rynku pracy też widać pewien zastój - kiedyś od czasu do czasu do czasu wpadały oferty pracy na Linkedin, na pracuj.pl też można było znaleźć zawsze przynajmniej kilka ciekawych ofert. Obecnie jest ich nieporównywalnie mniej. Myślałem, że to kwestia specyfiki mojej branży, ale ostatni odczyt PMI wydaje się potwierdzać moje obserwacje. Obawiam się, że zbliża się kryzys i trochę martwię się o przyszłość i swoje zatrudnienie.
Jak sytuacja wygląda w waszych firmach? Czy też widać spadek sprzedaży, zamówień? Czy są redukcje etatów i można dostrzec symptomy większego kryzysu?
#polska #gospodarka #praca
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt
Mamy co najmniej jedną inwestycję własną, która przed chwilą wystartowała. W trakcie jest jedna duża robota z publicznego przetargu, jedna mała, ze 3 wygrane przetargi na roboty od kilku do kilkudziesięciu baniek czekające na podpisanie umowy. Jeden rozpoczęty kontrakt na proste powtarzalne roboty na kolejnych kilka lat, który już trwa kolejny rok,
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
Tam od razu pogarsza. Jesteś słaby to niestety przegrywasz. Jesteś dobry to praca Cię szuka i wygrywasz.