Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 27
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 41
isover dla kołpujących konserw, co myślą, że katoliczki są wyłączone ze zwierzęcych prymitywnych instynktów, natura
  • Odpowiedz
@Isover47

Dawno już było wiadomo, że kobiety nie kłamią, mówiąc o pożądanych cechach, tyle że szukają tych cech u typa, który im się podoba, bo reszta to untermenschen.

Dopiero pod presją czasu i trudów życiowych biorą sobie ugodowego "kolegę" na parobka, jeśli przegrają wojnę o Chadrone. I czują przy nim upragniony spokój.
  • Odpowiedz
@Isover47: przeciez widać ze to fejur, mogliscie się troche bardziej postarać. Poza tym ogloszenia od mniej atrakcyjnych dziewcząt rownież są na tej grupce bez odzewu i jakoś nikt nie staje w ich obronie-taka fajna hipokryzja :)))
  • Odpowiedz
@Isover47: to nie jest projekt katoKlaudiusz, to jest kolejny projekt "przegryw dobija sie tym co wszyscy wiedza od małego", ja nie czaje Wy jestescie az tak głupi ze musicie robic jakies projekty zeby dowiedziec sie ze laski leca na przystojnych typów? XDD
  • Odpowiedz
@Isover47: El Clasico, raz na jakiś czas wracam do tagu #duszpasterskieopowiesci, czytam od pierwszego wpisu do końca i wzruszam się podejściem katolików (a w szczególności tradycyjnych katolików) do matrymonialnej rzeczywistości. Jeszcze te twitterowe wynurzenie redaktorka z Polonii Christiany 24 i Kacpra Kity z zeszłego tygodnia - coś pięknego ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@zwyklyczlek:

ja nie czaje Wy jestescie az tak głupi ze musicie robic jakies projekty zeby dowiedziec sie ze laski leca na przystojnych typów? XDD

p---------e od 5 lat jedno i to samo na tym tagu, myśląc, że jesteście inteligentni. Zapoznaj się z obrazkiem
baldeagle19 - @zwyklyczlek: 
  ja nie czaje Wy jestescie az tak głupi ze musicie robi...

źródło: wahadlo

Pobierz
  • Odpowiedz
@baldeagle19: co Ty mi wyslasz jakies durne obrazki? XD od zawsze laski lecą na przystoinych typów tak samo jak faceci na ładne laski, a przegrywy zamiast po prostu przyjac ze 1+1=2 to robia jakies projekty, pozniej je omawiaja wymyslaja jakies durne obrazki jak ten XD
  • Odpowiedz