Aktywne Wpisy

Teuvo +46

Teuvo +30
ostatnio jak chodziłem po lesie i gadałem do siebie podsumowując życie to doszedłem do wniosku że jednak zbyt surowo siebie oceniałem i jednak wcale nie tak źle zagrałem tymi kartami które dostałem bo chociaż niektóre były dobre to była też cała masa tych złych i niewiele więcej dało się zrobić

źródło: temp_file2466395946812327768
PobierzDawno już było wiadomo, że kobiety nie kłamią, mówiąc o pożądanych cechach, tyle że szukają tych cech u typa, który im się podoba, bo reszta to untermenschen.
Dopiero pod presją czasu i trudów życiowych biorą sobie ugodowego "kolegę" na parobka, jeśli przegrają wojnę o Chadrone. I czują przy nim upragniony spokój.
@Derpinardus: a może jednak niedosyt, rosnący i rosnący z czasem aż w końcu chłopa znienawidzi albo prostu dorobi mu rogi
@Karolynn:
https://pl.m.wikipedia.org/wiki/Tu_quoque
Poza tym to nie my gdaczemy że wyglomd siem nie liczy liczy siem harakter inceluuuuuu
"wYsTaRcZy zEbY mNiE kOcHaLa i nIe zDrAdZaLa"
Powodzenia znalezc wierna i bez nadwagi. Polaczenie tych 2 cech wyklucza wiekszosc p0lek
Dla Ciebie widać, że fejur, ale ponad setka katoliczek RZUCIŁA SIĘ jak szalona na to ogłoszenie. Brutalna dawka wiedzy o zachowaniach kobiet.
p---------e od 5 lat jedno i to samo na tym tagu, myśląc, że jesteście inteligentni. Zapoznaj się z obrazkiem
źródło: wahadlo
Pobierz