Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Chcę się wyżalić bo zawodowo nic mi nie zostało oprócz maszynisty/policjanta. 4 lata zmarnowałem na studia HR, co roku aplikuję na byle co do korpo i zawsze brak odzewu. W ogłoszeniach wymagają statusu studenta, znajomości excela i tyle. Miałem na studiach excela, chodziłem na dodatkowe szkolenia, biorę udział w warsztatach na uczelni, uczę się angielskiego codziennie samemu i nic. Poprosiłem koleżankę z roku, która pracuje w HR o sprawdzenie CV, wszystko napisałem jak chciała i też nic to nie daje.
Widzę, że potrzebują maszynistów, oraz policjantów to będę musiał się zgłosić. Policja to 25 lat i emerytura a maszynista 1.5 roku kurs i podzca robienia wypłacają minimalną a potem 6.5k netto. Gadałem z kolegą maszynistą to sobie chwali i w sumie jak zmarnowałem 4 lata na studia to 1.5 roku już mi nie robi różnicy a po studiach takich pieniędzy nigdy nie dostanę.
#zalesie #pracbaza

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord

🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt

• 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

maszynista 1.5 roku kurs i podzca robienia wypłacają minimalną a potem 6.5k netto.

@mirko_anonim: XD tyle p---------a za pensję jak na magazynie albo kierowca w hurtowni. nie mówiąc już o tym że musisz być w formie jakbyś leciał w nasa, żadnego piwka ani nic
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: no biorą, o ile jesteś zdrowy i sprawny, jest ustawa co dyskwalifikuje i tego się nie ominie, bo badania lekarskie robisz u normalnych lekarzy, którzy badają też innych kandydatów i funkcjonariuszy podległych MSWiA. Nie przymkną oka na choroby, odchyły w morfologii czy jakieś nadciśnienie nawet
  • Odpowiedz