Aktywne Wpisy

sarnita +96
Mam wrażenie, że zwyczajne życie zostało dziś totalnie zdegradowane. Brak wielkich sukcesów = przegryw. Brak egzotycznych wakacji = nuda. Brak dram i zwrotów akcji = nic się nie dzieje. A może… właśnie o to chodzi?
Stała praca, spokojny wieczór, ktoś obok, brak chaosu – to kiedyś był cel, a teraz wygląda jak plan minimum.
Czy ludzie jeszcze umieją docenić zwyczajność, czy już tylko gonią za czymś, żeby mieć co pokazać innym?
Stała praca, spokojny wieczór, ktoś obok, brak chaosu – to kiedyś był cel, a teraz wygląda jak plan minimum.
Czy ludzie jeszcze umieją docenić zwyczajność, czy już tylko gonią za czymś, żeby mieć co pokazać innym?

bArrek +4
Wskaż choć jeden bardziej kultowy samochód niż g klasa nie wskażesz

źródło: twoj-alarm-wlaczy-sie-za-1-godz-i_2022-08-17_16-44-44
Pobierzźródło: J4Hmbj49ry3K4fob
Pobierza ja muszę 9 ehh
Komentarz usunięty przez autora
Mi jednak bardzo mocno pomogło odcięcie się od wszystkich bodźców (Zrobienie absolutnej ciemnicy) oraz czytanie papierowej książki pół godziny przed snem (najlepiej takiej nudniejszej, gdzie dużo z niej wyciągasz ale mózg będzie
Wydaje mi się że to może właśnie ograniczać stres, skoro sam sport jest lekarstwem to i myślenie o nim powinno pomóc. Stres główną przyczyną bezsenności