Aktywne Wpisy

MonazoPL +93
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
źródło: 400 zł pekao monazo
Pobierz
tesknilam_ +11
Podobają wam się takie krótkie grzywki? Mi tak i jestem ich fanką, lecz nie każdej będzie pasować. #rozowepaski #niebieskiepaski #wlosy
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

#piratujo #piractwo #torrent #torrenty #warez #jaktakmozna #piractwoksiazek
@Drill90: tak
Jak kupisz sobie ksiazke, przeczytasz i dasz pozniej komus, to okradasz autora?
@Drill90: nie bo nic nikomu nie kradnę, przez to, że ja coś pobiorę to nikomu z dysku twardego ani z półki w domu magicznie nie zniknie książka, gra, program, który właśnie pobrałem
@Drill90: tak się dzieje co miesiąc (╯︵╰,)
Płacę na 800+, na chorą służbę zdrowia, na tragiczną policję czy kłamliwych polityków.
źródło: M2j8EfY
Pobierz@Odkamieniacz: idea jest taka, zeby na tym nie zarabiać. duże korpo nas skubią na każdym kroku. najbardziej mi szkoda autorów książek, którzy są już oskubani przez wydawce. Czasem wolę wesprzeć autora na patronite bezpośrednio. I tak czytam ebooki.