Aktywne Wpisy

Ciasto_z_Truskawkami +445
Miód na oczy, serce i duszę
- wjedź autem na chodnik
- stoi chłop z kamerą
- próbuj go rozjechać
- potem wysiądź i próbuj go pobić
- PROFIT: mandat 1500 zł + 8 pkt + wyrok z art. 160 kk. + dodatkowe 6040 zł + nasrane w papierach do końca życia xD
- wjedź autem na chodnik
- stoi chłop z kamerą
- próbuj go rozjechać
- potem wysiądź i próbuj go pobić
- PROFIT: mandat 1500 zł + 8 pkt + wyrok z art. 160 kk. + dodatkowe 6040 zł + nasrane w papierach do końca życia xD

Lardor +61
W końcu chcą likwidować w tym miejscu bus pas. Generalnie jak go nie było to ruch był płynny jak zrobili ten pas to nagle zrobiły się spore korki na tym odcinku #krakow
źródło: temp_file1977428670553382180
Pobierz

Kupiłam sobie zegarek marki danielwellington
Dokładnie ten:
https://www.danielwellington.com/pl-pl/products/classic-bayswater-eggshell-white-rose-gold
Na tronie kosztuje 750zł, ale ja jeszcze dokupiłam sobie paski i wyszło z 1k.
Bardzo mi się podoba i jestem zadowolona, jak oceniacie?
Chyba kupie jeszcze jednego.
#zegarki #zegarkiboners
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero
🧙🏻 Prowadzę anonimowe mirko już 2 lata, ale nikt mi nie pogratuluje, bo jestem ze wsi. Wspomóż projekt
źródło: 7f3c15cbb5cbe
Pobierz@Przypadkowy moge jedynie jeszcze
Ale właśnie ta cena - w środku nic specjalnego, jakość wykończenia raczej entry level.
A zegarki pełnią dziś przede wszystkim funkcję praktyczną do sprawdzania godziny / czy raczej stały się elementem biżuterii, który ma przede wszystkim dobrze
czasmi jest to zwykle partnerstwo reklamowe i tyle. Oni sami nie wiedzą co noszą.
"Te wszystkie zegarki luksusowe mają przepłacone zegarki, gdzie jakiś kosztuje 300k, a jego realny koszt produkcji to max 10k, a przez logo cena x10 xd"
Iks de zapoznaj się z pojęciem manufaktura.