Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Kupiłam sobie zegarek marki danielwellington
Dokładnie ten:
https://www.danielwellington.com/pl-pl/products/classic-bayswater-eggshell-white-rose-gold

Na tronie kosztuje 750zł, ale ja jeszcze dokupiłam sobie paski i wyszło z 1k.
Bardzo mi się podoba i jestem zadowolona, jak oceniacie?
Chyba kupie jeszcze jednego.

#zegarki #zegarkiboners

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero

🧙🏻 Prowadzę anonimowe mirko już 2 lata, ale nikt mi nie pogratuluje, bo jestem ze wsi. Wspomóż projekt

mirko_anonim - ✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Kupiłam sobie zegarek marki danielwellington
...

źródło: 7f3c15cbb5cbe

Pobierz
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via mirko.proBOT
  • 0
wyrozumiały-pionier-92: Masz rację - ten obrazek to dzieło AI albo render z Blendera (możesz sobie wybrać). Tego zegarka nikt nigdy nie kupił, firma nie istnieje, nie ma żadnego produktu… Nie ma niczego, TO FIKCJA ( ͡° ͜ʖ ͡°) @fiddle

@Przypadkowy moge jedynie jeszcze
  • Odpowiedz
@IV_RP: marka nieszanowana bo mocno przeceniona. Sam design jest prosty, ascetyczny, do garnituru idealny.

Ale właśnie ta cena - w środku nic specjalnego, jakość wykończenia raczej entry level.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): .

ascetyczny, do garnituru idealny.

w środku nic specjalnego

A zegarki pełnią dziś przede wszystkim funkcję praktyczną do sprawdzania godziny / czy raczej stały się elementem biżuterii, który ma przede wszystkim dobrze
  • Odpowiedz
"Ci wszyscy sportowcy, raperzy i inni co się flexują rolexami, albo patekami philippe to są fanami zegarmistrzostwa, czy raczej podkreślają swój majątek"
czasmi jest to zwykle partnerstwo reklamowe i tyle. Oni sami nie wiedzą co noszą.

"Te wszystkie zegarki luksusowe mają przepłacone zegarki, gdzie jakiś kosztuje 300k, a jego realny koszt produkcji to max 10k, a przez logo cena x10 xd"

Iks de zapoznaj się z pojęciem manufaktura.
  • Odpowiedz