Aktywne Wpisy

Treda +364

Saeglopur +731
Zgłosiłem w Fiskars to co polskie cwaniaczki managerskie robią w fabryce w Polsce. Taka januszerka rujnuje ich marke i jest pogardą nie tylko wobec pracowników. Klient Fiskarsa nie szuka najniższej ceny i nigdy nie chce żeby produkty powstawały w warunkach współczesnego niewolnictwa.
Zgłaszanie tego w polskiej centrali w ogóle nie ma najmniejszego sensu. Firma szczyci się raportami o współczesnym niewolnictwie, etyce pracy itp itd. Mają widze program whistleblower czyli zgłaszania właśnie takich syfów
Zgłaszanie tego w polskiej centrali w ogóle nie ma najmniejszego sensu. Firma szczyci się raportami o współczesnym niewolnictwie, etyce pracy itp itd. Mają widze program whistleblower czyli zgłaszania właśnie takich syfów
źródło: obraz
Pobierz

źródło: scrum
PobierzA wcześniej baby w HR były po leśnictwie czy innym gównie i wrzucałem tutaj skriny ich uczelni z LinkedIn. Przestałem bo już mnie wystalkowali to dałem sb spokój xD
HR story pointy nam wyznaczał do takiego stopnia że jak były tarcia to baba powiedziała że ONA JEST OD TEGO BY NAM MOWIC CO MAMY ROBIC
Co dalej oraz co trzeba umieć jeszcze XD ?