Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 57
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Rabe: to jest sprytne - sprawca się w końcu w----i, wyjdzie i powie - "Panowie, to ja! Przynaje się. Macie mnie. Ale proszę, przestańcie tak n---------ć tymi motorami od rana do wieczora. Już wolę iść do więzienia niż tak żyć do końca życia."
  • Odpowiedz
@Rabe nie można jakichś linek rozwiesić? Ostrzeżenie i 500-700m dalej kilka linek, żyłek...

Znałem osoby jezdzace na motorach i Ci co byli debilami przynajmniej mieli swoją grupę gdzie ścigali się sprawiedliwie. Linka na szyję przywiązana do kierownicy. Niewielką grupa idiotów, ale robili to sprawiedliwie. W przypadku wypadku mają to za sobą.
  • Odpowiedz
@KUPSZTALUNGUS_MAXIMUS

@Rabe znaleźli wymówkę żeby bez konsekwencji robić wiochę. p0lactwo jest genetycznie upośledzone

Oczywiście. Bo w innych krajach nie ma motocyklistów i harleyowców którzy pierdzą tymi motocyklami i w-------ą innych. Tylko u nas xd bo to narodowy polski wynalazek głośne maszyny i kluby motocyklowe i w--------e każdego xd.
  • Odpowiedz
@Eremites: co ty p--------z w ogóle xD. Chłop zrezygnował z motocykla i jednej marki samochodowej, bo się bał co ludzie pomyślą albo myślą xD to nie jest normalne. Tak samo nie jest normalne sugerowanie, że ktoś będzie kogoś bił, bo się ubrał na różowo, no chyba, że pochodzisz z jakiejś patologii i to dla Ciebie normalne zachowanie.
  • Odpowiedz