Aktywne Wpisy
Cozwykopem +11
pokpok +22
Mirki... Taka sytuacja.
Zaraz odjazd, ja w pociągu... Jadę se do Zakopca pojeździć rowerem.
To jest mój drugi wyjazd* bez żony od czasu kiedy ją poznałem... czyli od 98 roku.
Myślicie że to przesada?
Zaraz odjazd, ja w pociągu... Jadę se do Zakopca pojeździć rowerem.
To jest mój drugi wyjazd* bez żony od czasu kiedy ją poznałem... czyli od 98 roku.
Myślicie że to przesada?
źródło: 1000005478
Pobierz

"Umowa, zawarta pomiędzy Agencją Uzbrojenia, reprezentującą Skarb Państwa Rzeczypospolitej Polskiej, a konsorcjum firm w składzie: Polska Grupa Zbrojeniowa S.A. oraz Huta Stalowa Wola S.A. dotyczy dostaw 111 bojowych wozów piechoty kr. BORSUK. Wartość umowy wynosi ok. 6,57 mld zł brutto. Realizację dostaw przewiduje się w latach 2025-2029. Umowa obejmuje również pakiet szkoleniowy i logistyczny, jak i opracowanie Dokumentacji Technicznej do Produkcji Seryjnej, opracowanie Programu Komisyjnych Badań
@objectivemeat: to było 100 lat przed upadkiem Bizancjum. Taka analiza wsteczna tylko usprawiedliwia nie da się, niestety, a komu to potrzebne. Niemcy robią rzeczy teraz by być bogate. A Polska oddaje swój wzrost PKB do USA i Korei Południowej. Co wpływa na życie nas wszyskich. Więc wykop powinien się interesować jak wydano 560 mld złotych z planowanego 1000 mld. Tym bardziej, że OSINT już