Aktywne Wpisy

XeNinja +117

Krznl +53
Wiecie co? Nikt nie pytał ale sobie mogę pisać co chce - jestem niesamowicie szczęśliwa, że mam mojego męża. Już niedługo nasza 8 rocznica ślubu ʕ•ᴥ•ʔ
Kocham go nad życie, jest moim najlepszym przyjacielem, rozumie mnie jak mało kto, dzielimy wspólną komórkę w mózgu, nie musimy rozmawiać, żeby się rozumieć, też mirkuje, gramy razem w gierki, uwielbiamy spędzać czas razem, śmiejemy się z tych samych rzeczy, jest po
Kocham go nad życie, jest moim najlepszym przyjacielem, rozumie mnie jak mało kto, dzielimy wspólną komórkę w mózgu, nie musimy rozmawiać, żeby się rozumieć, też mirkuje, gramy razem w gierki, uwielbiamy spędzać czas razem, śmiejemy się z tych samych rzeczy, jest po

#fotografia
Jak zamówisz porojekt u programisty to kod jednak dostajesz a nie tylko wynik.
Plus dochodzi do tego kwestia ego, chcesz by ktoś grzebał w twojej robocie? Idziesz do fotografa, to
Jak idziesz na kebsa to bierzesz skladniki osobno? Auto kupujesz w kartonach do poskladania? Fotografia to nie ikea.
Dostajesz koncowy produkt.
Niektorzy znajomi pstrykacze maja opcje rawek za 2x wieksza kwote niz cala sesja (specjalnie, zeby nikt nie wzial) z dopiskiem w kontrakcie ze nie moga ich oznaczac na fotkach.
Jesli ci nie pasuja takie zasady, zrob sobie fotki sam, kto ci broni.
@Iskaryota: No nie, w tym konkretnym przypadku OP właśnie chce te RAWy.
Ogólnie według tego co piszesz, to są dwa powody:
- bo tak i już
- z obawy, że ktoś zrobi lepiej
@sm_m wychodzi na to że ten rynek jest s---------y i tyle. Chore g---o. Płacisz w c--j kasy, ale jaśniepan nie da ci RAWek - bo nie. Szkoda że w IT tak nie ma.
RAW - zero roboty dla fotografa, ma to natywnie z aparatu. Nie chcę wszystkich RAWek z sesji, chcę tylko
Możesz podać 500 przykładów, napisać 2000 linijek czemu powinienes a i tak nie dostaniesz.