Aktywne Wpisy

MonazoPL +129
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
źródło: monazo-promocje-bankowe
Pobierz
Larsberg +416
Nic mnie tak nie bawi jak ludzie wyprzedzający na złamanie karku w drodze do kołchozu o 5 nad ranem.
Z------------e jeszcze szybciej to tych waszych obozów pracy xD
#polskiedrogi #prawojazdy #motoryzacja
Z------------e jeszcze szybciej to tych waszych obozów pracy xD
#polskiedrogi #prawojazdy #motoryzacja
źródło: temp_file1898330045946326761
Pobierz

#gravel #rower
Ani nikogo nie gonię, ani nikt mnie, przerwy kiedy chcę przerwy, wolno kiedy chcę wolno, szybko jak chcę szybko.
Nie rozumiem ludzi, którzy jeżdżą w ławicach.
@wykopyrek: też tak mam ;) Sam sobie określam gdzie pojadę i w jakim czasie mniej więcej.
@Hasz5g: otóż to!
@Poemat: mnie też inni w-------ą, idę gdy chcę, jadę gdzie chcę. Tak w grupie jest fajnie, ale jakoś wolę solo :)
W grupie najbardziej podoba się mi poznawanie nowych terenów "ooo tędy jeszcze nie jechałem" - pada nad wyraz często i jest to fajne. Aktualnie kilka takich odcinków mam na stałe dodane do mapek, a i chętniej jeżdżę po różnych "ciekawe co tam jest".
@Hasz5g: to dobry argument