Wpis z mikrobloga

Wolicie jeździć w grupie czy sami? Jak sobie radzicie z jazdą samemu, nie nudzi wam się czy coś, nie chce otworzyć ryja do kogoś?
#gravel #rower
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@majkel34: Nie mam choroby ekstrawertyzmu, więc oczywiście, że sam.
Ani nikogo nie gonię, ani nikt mnie, przerwy kiedy chcę przerwy, wolno kiedy chcę wolno, szybko jak chcę szybko.
Nie rozumiem ludzi, którzy jeżdżą w ławicach.
  • Odpowiedz
Ani nikogo nie gonię, ani nikt mnie, przerwy kiedy chcę przerwy, wolno kiedy chcę wolno, szybko jak chcę szybko.

@wykopyrek: też tak mam ;) Sam sobie określam gdzie pojadę i w jakim czasie mniej więcej.

w ławicach jest znacznie szybciej niż samemu, wiec jak ktoś lubi jeździć szybko to będzie jeździł w ławicach.

@Hasz5g: otóż to!
  • Odpowiedz
Ty to jesteś niezły alfa kolarz

@Poemat: mnie też inni w-------ą, idę gdy chcę, jadę gdzie chcę. Tak w grupie jest fajnie, ale jakoś wolę solo :)

W grupie najbardziej podoba się mi poznawanie nowych terenów "ooo tędy jeszcze nie jechałem" - pada nad wyraz często i jest to fajne. Aktualnie kilka takich odcinków mam na stałe dodane do mapek, a i chętniej jeżdżę po różnych "ciekawe co tam jest".
  • Odpowiedz
@majkel34: jazda z kimś o w miarę podobnym wytrenowaniu - spoko. Jazda dla przyjemności w grupie - kurła chyba jakiś żart. W grupie 90% czasu pilnujesz tylko zeby na kogoś nie najechać jadąc 40km/h w strefie 1 tętna - nic też nie zobaczysz bo trzeba jechać i wyłącznie dobre drogi
  • Odpowiedz