Aktywne Wpisy

Mdx91 +2
Mam dla was rozkmine z #prawojazdy
Czy tylko dla mnie te rozwiazanie nie ma sensu? I czy w ogole takie skrzyzowanie istnieje?
No i vo z tym zawracanoem?
#polskiedrogi
Czy tylko dla mnie te rozwiazanie nie ma sensu? I czy w ogole takie skrzyzowanie istnieje?
No i vo z tym zawracanoem?
#polskiedrogi
źródło: temp_file505567301474578176
Pobierz
Tec1976 +98
Dajcie parę plusów statecznemu mirkowi ( ͡º ͜ʖ͡º)
źródło: temp_file3406544112337243619
Pobierz

#zwiazki #psychologia
Powiedzmy sobie szczerze, jeżeli w domu nie miałeś/aś nawet minimalnych zdrowych wzorców zachowań między dwojgiem ludzi przeciwnej płci to będziesz całe życie upośledzony/a, albo będziesz szukał swojego "księcia/księżniczki" z bajki których skrzywiony obraz serwowały i serwują media, albo po prostu znudzisz się ciągłymi nie powodzeniami.
Niema bata żeby dziecko które nie widziało zachowań dwojga zakochanych ludzi żyjących ze sobą na normalnych zdrowych warunkach potem nie miało problemów.
Dorośli ludzie dorastają w wadliwych domach i potem wielkie zdziwienie że albo ciągle to nie jest to albo ciągle szukają, albo w ogóle przestają się interesować płcią przeciwną bo nie wiedza jak się zabrać do tego i otrzymują potężna dawkę stresu albo druga osoba jest w ogóle nie kompatybilna zakładając że jedna pochodzi z normalnego domu.
Najlepszym przykładem są wpisy na wykopie gdzie dziewczyny po 30 próbują coś inicjować, a one tak na prawdę błądzą bo nawet nie czują poprawnie popędu płciowego bo się nie wykształcił tak jak miał, je nie ciągnie do facetów tylko czują np. gdzieś tam braki w życiu i myślą że rozwiązaniem będzie znalezienie faceta.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników - dziękujemy! Wspomóż projekt
@mirko_anonim: Tak, pod warunkiem że tego nie zauwazysz i nie będziesz nad tym pracował. Dlatego chodzi sie na terapię aby nie powtarzać krzywych schematów swoich rodziców.
Ja jestem ogromnym zwolennikiem terapii, bo w przeciwieństwie do znajomych i przyjaciół - w założeniu powinno się mieć osobę bezstronną, która może powiedzieć nam