Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@malinq: Lol jaki bezczelny typ. Od samego poczatku kłamcie o zfałszowanych wyborach, a gdy wychodzi na to, że to jednak wy fałszowaliście to każecie innym być cicho xD
To co robicie, sprawi, że jeszcze więcej ludzi zagłosuje w następnych wyborach przeciwko "koalicji". PiS będzie miał konstytucyjną większość i wtedy zakaz lewactwa wchodzi do konstytucji.
  • Odpowiedz
Nie można, ale powiem czemu mnie irytuje bardziej, gdy robi to Platforma.

Otóż PiS zdestabilizował ten kraj jak nikt od czasów komunistów. Ja po prostu już nie mam wobec nich żadnych oczekiwań i czekam aż PiS zdechnie.

Liberałowie szli po władzę, żeby Polskę ratować i naprawiać, dlatego bardziej mnie oburza, gdy to oni ją destabilizują, bo mnie oszukali.
  • Odpowiedz
@malinq: ci to są dobrzy, raz kręcą spin, że nie ma nieprawidłowości, że wszystko ok z wyborami, a teraz jak sami odstali lekko po tyłku, to leci w drugą stronę.

To samo z imigrantami, jakie to złe KO chce ich wpuścić, ale jak przyszło o do czego, to sami wpuszczali rekordowe ilości inżynierów z dalekiego wschodu i Afryki.

Typowy PiS
  • Odpowiedz
@HrabiaTruposz: Lepiej zamilcz. Jak tylko pojawił się exit-poll i mysleliście, że trzaskowski wygrał, wykop został zalany wpisami o delegalizacji prawicy. Nawet kanał zero chcieliście wyłączyć xD

To mi pokazało, że jeśli chodzi o was żadnego kroku wstecz - bo wy nie cofniecie się przed niczym.

I żadna połowa społeczeństwa. Wtedy się nagle okaże, że nikt tych waszych lewackich urojeń nie popiera. A te pare procent wyśle się na leczenie.
  • Odpowiedz
I żadna połowa społeczeństwa. Wtedy się nagle okaże, że nikt tych waszych lewackich urojeń nie popiera. A te pare procent wyśle się na leczenie.

@JanuszGruz: Po co na leczenie, popytajcie swoich ziomeczków z AfD i niech podszkolą Was z jakichś metod eksterminacji. Mają to ogarnięte po przodkach, a Was jak widać już świerzbią rączki xD
  • Odpowiedz
  • 0
@JanuszGruz: z uwagi na to, że łżesz oskarżając mnie bezpodstawnie od pierwszego zdania to nie będziesz brał udziału w dyskusji

a teraz idź się spłacz, że elity Tobą gardzą.
  • Odpowiedz
  • 159
Nie można, ale powiem czemu mnie irytuje bardziej, gdy robi to Platforma.

Otóż PiS zdestabilizował ten kraj jak nikt od czasów komunistów. Ja po prostu już nie mam wobec nich żadnych oczekiwań i czekam aż PiS zdechnie.

Liberałowie szli po władzę, żeby Polskę ratować i naprawiać, dlatego bardziej mnie oburza, gdy to oni ją destabilizują, bo mnie oszukali.

@
  • Odpowiedz

@solejukowski: ale jak destabilizują? to jak ktoś przekłada głosy według swoich poglądów a miał liczyć uczciwie to jak to się nazywa? Pomyłka

A jak ktoś pozbawia starca mieszkania i zostawia bez środków do życia to jak się to nazywa? Też pomyłka? Mnie akurat wkurza pobłażanie pisowcom
  • Odpowiedz
@malinq: Tylko w tym komentarzu gość nie sugeruje falszerstwa ze strony platformy, tylko podważa POwskie teorie o fałszerstwie wyborów. Polecam jednak czytać ze zrozumieniem.
  • Odpowiedz
@malinq: Platforma na podstawie pomyłek w kilku komisjach sugeruje fałszerstwo, wiec on robi to samo w drugą stronę. To pokazuje absurd całej tej teori spiskowej którą rozpowszechnia także na wykopie teollownia giertycha.
  • Odpowiedz
  • 0
Platforma na podstawie pomyłek w kilku komisjach sugeruje fałszerstwo, wiec on robi to samo w drugą stronę. To pokazuje absurd całej tej teori spiskowej którą rozpowszechnia także na wykopie teollownia giertycha.

@skur_woll: otóż nie to napisał w pierwszym zdaniu. Rozumiem co napisałeś, ale nie o to pytałem.
  • Odpowiedz