Aktywne Wpisy

WolnyBLN +58
Mąż chyba nie jest najostrzejszym ołówkiem w piórniku XD
źródło: 1000006325
Pobierz
wezsepigulke +191
Podał się do ojca
źródło: temp_file593738859201754426
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link
źródło: 1000006325
Pobierz
źródło: temp_file593738859201754426
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
To co robicie, sprawi, że jeszcze więcej ludzi zagłosuje w następnych wyborach przeciwko "koalicji". PiS będzie miał konstytucyjną większość i wtedy zakaz lewactwa wchodzi do konstytucji.
Otóż PiS zdestabilizował ten kraj jak nikt od czasów komunistów. Ja po prostu już nie mam wobec nich żadnych oczekiwań i czekam aż PiS zdechnie.
Liberałowie szli po władzę, żeby Polskę ratować i naprawiać, dlatego bardziej mnie oburza, gdy to oni ją destabilizują, bo mnie oszukali.
To samo z imigrantami, jakie to złe KO chce ich wpuścić, ale jak przyszło o do czego, to sami wpuszczali rekordowe ilości inżynierów z dalekiego wschodu i Afryki.
Typowy PiS
To mi pokazało, że jeśli chodzi o was żadnego kroku wstecz - bo wy nie cofniecie się przed niczym.
I żadna połowa społeczeństwa. Wtedy się nagle okaże, że nikt tych waszych lewackich urojeń nie popiera. A te pare procent wyśle się na leczenie.
@JanuszGruz: Po co na leczenie, popytajcie swoich ziomeczków z AfD i niech podszkolą Was z jakichś metod eksterminacji. Mają to ogarnięte po przodkach, a Was jak widać już świerzbią rączki xD
a teraz idź się spłacz, że elity Tobą gardzą.
@
@solejukowski: ale jak destabilizują? to jak ktoś przekłada głosy według swoich poglądów a miał liczyć uczciwie to jak to się nazywa? Pomyłka
A jak ktoś pozbawia starca mieszkania i zostawia bez środków do życia to jak się to nazywa? Też pomyłka? Mnie akurat wkurza pobłażanie pisowcom
@skur_woll: przepisz co napisał w pierwszym zdaniu
@skur_woll: otóż nie to napisał w pierwszym zdaniu. Rozumiem co napisałeś, ale nie o to pytałem.