Aktywne Wpisy

Krznl +66
Wiecie co? Nikt nie pytał ale sobie mogę pisać co chce - jestem niesamowicie szczęśliwa, że mam mojego męża. Już niedługo nasza 8 rocznica ślubu ʕ•ᴥ•ʔ
Kocham go nad życie, jest moim najlepszym przyjacielem, rozumie mnie jak mało kto, dzielimy wspólną komórkę w mózgu, nie musimy rozmawiać, żeby się rozumieć, też mirkuje, gramy razem w gierki, uwielbiamy spędzać czas razem, śmiejemy się z tych samych rzeczy, jest po
Kocham go nad życie, jest moim najlepszym przyjacielem, rozumie mnie jak mało kto, dzielimy wspólną komórkę w mózgu, nie musimy rozmawiać, żeby się rozumieć, też mirkuje, gramy razem w gierki, uwielbiamy spędzać czas razem, śmiejemy się z tych samych rzeczy, jest po

Defined +70
Jaaapierdziele, niech on to zrobi, wiecie jakie będzie eldorado na rynku w Polsce (i Rumunii, Białorusi, Ukrainie) z tego powodu? xDD COVID 2.0, albo i nawet lepiej. #programowanie #programista15k
źródło: Zrzut ekranu 2025-09-06 000210
Pobierz

Prawacy:
#heheszki #bekazppdludzi
źródło: IMG_6842
Pobierzprzy okazji ćpuna podejrzanego o szmuglerkę ale to nie to, na bank ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@xyzzy: Taki poziom wystarczy, żeby połowa świata to powtarzała. Zobacz też ile komentarze mają plusów.
Lewacy:
źródło: image
PobierzThe future is now old men ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: image
Pobierz@konrado12: informacji jest za dużo, żeby wszystkie konsumować. To wina kultury clickbaitów. Niech nagłówek będzie podsumowaniem
Ale wykopki już wydały wyrok.
Z drugiej stronu USA od lat prowadzi głęboką inwigilację dla wydawanych pozwoleń na pobyt więc warto się z tym zapoznać nie potem płakać po internetach.
A wiec powiadasz, ze tak postępuje wolnościowe państwo?
„ Na polecenie służb miał m.in. odblokować swój telefon komórkowy. Amerykanie mieli grozić Norwegowi 5-letnim więzieniem oraz grzywną w wysokości 5 tys. dol., jeśli nie poda hasła do smartfona”
XD
Po drugie jeżeli zobaczą fote ze skrętem to rozumiem że w imię wolności też wyjebka?
@Kreation: Mi przy jednym z wyjazdów kazali odblokować telefon, po czym celnik przez parę minut tam sobie grzebał. I masz wybór - podajesz kod do telefonu albo wracasz do Polski z zakazem wjazdu na następne 10 lat ¯\(ツ)/¯